En mini-Samuel

Jag sov väldigt bra och lugnt inatt. Det kan bero på att jag var totalt slut pga sömnbrist natten innan, eller för att jag bad min lugna trygga sambo att säga åt mig att allt jag funderar på ordnar sig, innan vi somnade.

Imorse fick jag i mig en halv macka för jag var så nervös inför ultraljudet. Jag drack två glas med svartvinbärssaft som jag skulle göra innan. Eller ja, två glas vatten, men det ville inte jag ha ;)
Vi åkte nya bilen till Västerås och det gick bra.
Väl i väntrummet kallsvettades jag. Tjejen som skulle utföra ultraljudet sa att hon känt många svettiga händer innan haha ;)
Samuel fick sätta sig på en stol bredvid britsen som jag fick ligga på och sen hade vi en tv skärm rakt framför oss.
Jag fick gelè på magen och sen satte tjejen igång med undersökningen.

Det första som dök upp var en liten överkropp och jag kunde se ett hjärta slå. Då började mina ögon att tåras men jag försökte att hålla tillbaka tårarna. Sen dök hela kroppen upp på skärmen framför oss och då började jag att gråta. Då kom krokodiltårarna.
Jag har aldrig känt en sån känsla i kroppen förut som jag kände när våran bebis dök upp på skärmen. Hela jag guppade upp och ner och jag försökte att gråta "fint" för att undvika att magen hoppade upp och ner. Det var rätt svårt ;)
Det var så otroligt häftigt att se bebisen där inne. När hon bockade av sak efter sak som hon skulle undersöka och efter varje sak som hon sa var bra så pustade jag ut mer och mer.
När hon gått igenom allting, och vi fått se två armar och två ben och allt sånt så sa hon att hon skulle se efter vad det var för kön på bebisen. Det hade vi sagt innan hon började att hon fick säga om det gick att se.

Rätt så snabbt så dök det upp en tydlig bild på en pung och en snopp ;) Det gick inte att ta miste på vad det var haha =) ( eller så har bebisen en väldigt konstig murra )
Jag var ju så säker innan, på att det var en kille så det kändes inte alls konstigt att få veta det =)

Samuel är lite sparsam med att prata om känslor, men när jag började att gråta tog han min hand och så höll han den. Jag tyckte att han såg väldigt nöjd ut när han fick veta att det är en mini-Samuel där inne ;)

Vid första barnmorskebesöket fick vi ett beräknat förlossningsdatum till 4 februari men det ändrades till 3 februari idag. Tydligen är det bara 6% som kommer ut när dom ska så det där datumet tar jag lätt på =)

Jag känner mig väldigt lättad över att allting såg bra ut. Samuel är lättad över att det bara är en ;) Det var så fint att se fem fingrar på handen, få se navelsträngen och det lilla lilla hjärtat som tickade på så fint.
Idag i v 18 ( 17+4 ) så är han ca 18cm lång.



Lille vän vad jag längtar efter att få träffa dig <3

För att undvika att krocka...

...första eftermiddagen med nya bilen så valde jag att endast åka och tanka och sen åka hem. Varför?
Jo för jag är så trött så jag ser i kors och då ska man inte köra bil!
Det kändes inte alls vemodigt att lämna min gamla trotjänare Audin. Däremot kändes det konstigt att köra därifrån i nya bilen. Lite som om jag snott den =)
Jag behöver inte använda nyckel till Toyotan. Den känner av en liten dosa och så kan jag öppna dörren. Sjukt ovant! Och dosan lägger jag sen bara i bilen och trycker på en knapp så startar den...jösses. Och så automatlåda då, som man även kan växla manuellt med + och - .
Jag har inte riktigt utforskat alla finesser än, men den är fullt utrustad med grejer jag inte ens vet vad det är ;)
High tech ;)

Vi ska åka Toyota imorgon till Västerås för att kolla på bebisen. Känna hur bilen känns, och det känns tryggt för mig att Samuel sitter bredvid när jag kör en lite längre sträcka första gången =) Efter ultraljudet släpper jag av Samuel på hans jobb och sen åker jag till Örebro med bebisbilder =)
Frukost hemma hos mamma och pappa och syrran kommer dit och sen ska jag träffa Linda. Det kommer att bli en toppen dag!

Jag är jättenervös inför imorgon. Jag har absolut ingen dålig känsla i kroppen, men ändå. Det enda jag vill är att fisen är frisk. Jag har vant mig vid att ha den i magen och vill ha kvar den där till den är redo att komma ut =)
Som ni redan vet så tror ju jag att det är en kille. Samuel också. Om det går att se vad det är för kön imorgon så får vi veta det.
Som sagt så spelar könet ingen roll, bara det är en frisk bebis, men det kan vara bra att veta om vi ska sluta att kalla bebisen för honom haha =)

Jag gick och la mig vid halv tio igår och somnade strax efter tio. Sen vaknade jag 23:50. Sen somnade jag om och vaknade till men tittade inte på klockan. Konstaterade bara att det var väldigt mörkt. Sen vaknade jag av att det kom en tidning infarandes via brevinkastet. Vi har inte tidningen så ett sånt främmande ljud vaknade jag direkt av. Då var klockan 02:37 och då gav jag upp det där med att sova.
Så ja, jag är lagom seg i huvudet nu.
Pannkakor med äppelmos ( vi var båda sugna på det igår ) och så grädde och sen kommer jag nog att vara ett så pass roligt sällskap till min kära sambo så att jag somnar i hans knä efter maten ;)
Fast jag vill fråga lite, om han har funderingar inför imorgon. Eller om han kanske kan lugna mig lite. Han är bra på det. Den där Samuel.

Sleepless

Jag plockade inte många timmars sömn inatt och nu är jag på jobbet. Jag kom hit alldeles för tidigt bara för att jag inte kunde sova...
Jag har så mycket i huvudet. Det snurrar runt runt och inatt var det tillfällen då det var svårt att andas.

Bilförsäkringar och annat

Äntligen är skithelgen över =)

Jag har varit på banken och fått med mig en postväxel och jag har talat med Trygghansa där jag har Audin försäkrad. Jag får en prova på försäkring via Toyota ett halvår men sen fortsätter jag hos Trygghansa igen och det är redan färdigt. Försäkringen hos dom börjar att gälla sista Februari och jag fick med gratis hyrbil och djurkollision. Super! Och eftersom att jag är mammaledig då så är försäkringen mycket billigare eftersom att jag inte pendlar så mycket då. Det känns mycket bra =)

Jag längtar efter Samuel och ska pussa och krama honom så hårt när han kommer hem.


Nu ska jag sova en stund och sen ska jag plocka ur det sista ur Audin för imorgon efter jobbet hämtar jag den nya =)


Linköping

Dagen började verkligen inte bra. Krokodiltårar i Samuels famn och sminkningen var förgäves.
Hela dagen har jag känt mig skruttig och vill bara dra något gammalt över mig.

Jag sitter på ett hotellrum i Linköping och väntar på tåget som ska ta mig tillbaka till Stockholm där jag ska spendera natten. Det var så galet mycket folk på vägen ner hit så jag trodde aldrig att jag skulle bli klar med biljettviseringen. Jag tror att det blir lugnare tillbaka för det mesta av jobbet är redan gjort på tåget som kommer från Malmö.
Imorgon slutar jag halv elva, det ser jag fram emot.

Imorgon efter jobbet blir det bilfix. Jag ska till banken, plocka ur bilen, ringa och säga upp min nuvarande försäkring osv.

Snart endast två hela dagar och en natt till ultraljudet.
Jag köpte en gravid tidning idag, för att lära sig lite och då fick man med en liten pappatidning. Jag ska ge den till Samuel. Han sa faktiskt att han kan tänka sig att titta i den ;)

Off to work

Det känns inget vidare att veta att jag inte kommer hem förrän imorgon kväll klockan åtta...nackdelen med mitt jobb är helt klart arbetstiderna.
Men jag försöker tänka positivt, att dagarna säkert går snabbt och att jag snart är hemma en kortis igen hos Samuel.

Jag funderar lite på barnvagnar...det är en jäkla djungel det där...begagnad eller ny? Jag hittade en vagn som jag gillar av en slump på en blogg, och det visade sig vara en från 2008...men modellen finns iaf på Blocket. Och kostar i princip ingenting.
Först var jag så inställd på att köpa en sprillans ny, att ha till nästa barn också. Men nu tvekar jag. Det är så sjukt mycket pengar och det finns jättefina begagnade...
Vi får se.

Uuuuu jag måste byta om nu och åka mot jobbet....får hoppas att bilen håller nu när jag bytt bort den ;)

Toyota Yaris

På Tisdag hämtar jag min nya bil =) =) =)
Samuel sa när han kom hem att vi kunde åka ner direkt och kolla på bilen. Vi provkörde och pratade mer med han som jag pratade med och det resulterade i att vi gjorde en deal =)
När jag påpekade att det inte fanns motorvärmare sa han: du kan betala materialet så fixar jag det gratis en eftermiddag. Haha så skön snubbe. Samuel gillade också honom.

Sååå roligt och lite pirrigt. Jag ska skiljas från min lilla Audi, men det var nu eller aldrig.

Michaela - Bilförhandlaren

Jag plockade ur saker ur Audin, tankade den och lyxtvättade den. Efter det kände jag mig fit for fight för att åka till olika bilhandlare här hemma i stan och prata bilar =)
På första stället stod det en sån bil som jag vill ha. Uppiffad såklart för att se ännu finare ut ;)

Iallafall så kom det fram en karl, en trevlig sådan, och frågade om jag ville prata om bilen. Han visade mig den och det är den som jag brukar kalla lyxmodellen som jag provkörde i Västerås och blev livrädd för, men som lockar på något konstigt sätt ändå.
Bilen var jättefräsch och hade inte gått långt, vilket är ett krav. Årsmodell 2007. Perfekt. Nya sommardäck, dock inga vinterdäck, men men.

Jag berättade att jag ägde en Audi och visade den genom fönstret och sa att jag måste ju bli av med den för att kunna köpa en ny bil.
Bilförsäljaren bjöd då in mig på hans kontor för att prata lite.
När han sa vad han kan tänka sig att ge för min Audi så höll jag på att ramla av stolen. Jag trodde aldrig att någon skulle vara villig att betala så mycket för en rätt gammal, 2001, bil som gått så pass långt.
Jag blev helt klart intresserad att räkna på vad jag skulle kunna köpa nya bilen för och blev mycket glad över summan som vi kom fram till.
Bilförsäljaren vill verkligen ha mig som kund hos dom och tyckte att det var roligt att förhoppningsvis få sälja bilen till någon som bor i stan, annars brukar bilarna försvinna bort till andra städer.
Jag sa att jag ska fundera lite och återkomma. Sa att jag skickar in min sambo för en titt när jag jobbar. Han tyckte vi ska komma in båda två och fika och prata om bilen. Inställsamma dom är ;)

Bilförsäljaren gav mig verkligen en schysst deal. Jag har pratat med banken igen för jag hade krånglat till det i min hjärna när jag tänkte på lånet, så banktjejen hjälpte mig att tänka rätt haha. Jag behöver ju låna mindre än vad lånelöftet är på nu när dealen blir så bra.
Nu ska jag tänka i helgen och sen gå tillbaka på Måndag efter jobbet. Kanske be Samuel reservera den i helgen.

Varför vill jag då byta bil? Jo dels för kostnader på Audin och den har gått så pass långt så ska jag få någonting alls för den måste jag bli av med den snart.
Jag tycker om Audin, det kände jag idag när jag fixade med den, men som sagt, det gäller att vara smart nu.

Familjebil har vi redan så en liten bensinsnål bil till mig är helt rätt. ( Som Samuel kan ha till och från jobbet sen när jag behöver köra barnvagnen i Volvon ;) )

Ingen Odd Molly

Det blir ingen Odd Molly i år heller.... räkningen från bilverkstaden är på 3998...jag är faktiskt lite ledsen för det =/

En vecka kvar

Om en vecka vid den här tiden har vi kollat på bebisen i magen <3 Jag hoppas att skitpassen på jobbet går fort i helgen och på Tisdag så det snabbt blir Onsdag.

På tal om jobbet så fick jag igår veta att jag har tre såkallade FV dagar kvar att ta ut i år. Han som fixar schemat hade tänkt ut en bra grej så jag får sex dagars ledigt =) Det blir inte än, men i slutet av oktober och början av november, men det är bra att längta lite ;) Jag har en ledig helg, tar dom tre dagarna jag har kvar måndag tisdag och onsdag och sen är jag ordinarie ledig på torsdagen. Underbart!

Usch vilken halsbränna jag hade igår! Jag trodde att jag skulle bli tokig. På kvällen kunde jag köpa Samarin och det lindrade efter ett tag. Jag la ner några påsar i jobbväskan. Huvudvärk hade jag också och den hänger i lite idag med, men jag hoppas att den går över.

Jag saknar Samuel. Jag önskar att han var hemma <3 Igår skrattade han åt mig när jag låg i hans knä och grät till True talent. Han sa: hormoner och så skrattade han. Jäkla typ ;)
Jag kommer inte hem förrän vid nio ikväll, men kanske kan somna i hans knä då.

Imorgon är jag ledig och jag hoppas att det är fint promenadväder imorgon.

Jobb idag mellan 12:49 och 19:48.

Grattis syrran!!!

Världens bästa och goaste lillasyster fick jobbet som hon sökte för några veckor sedan =)
Hon klassade ut alla andra ;) Men vem skulle inte vilja anställa min syster? ;)
Jag började gråta när jag fick veta det, för jag blev så glad. Jag skyller på graviditetshormoner ;)

Med en sån rolig nyhet att tänka på tar jag cykeln ner till Hemköp och handlar. Jag hade ingen lust innan, men nu känns det lite roligare att visa sig ute.

Superhelg med svampar och lampa

I Lördags var jag och Samuel till Örebro för att köpa en lampa ( och godis ) och för att hälsa på min syster. Hennes pojkvän var ute och fiskade. Vi köpte med oss wienerbröd som vi smaskade i oss. Efter att vi varit hos min syster så passade vi på att äta gratis mat hos mormor och morfar ;)
När vi kom hem fortsatte vi gratisätandet hemma hos Samuels pappa och hans fru ;)





Vi är jättenöjda med lampan. Det tog en stund att sätta ihop den, men det var kul att sitta och pyssla ihop =) VI har tydligen dimmer i vardagsrummet så vi kan variera belysningen.

Idag har vi plockat svamp. Vi hittade jättemycket och fina var dom. Vi har jättemycket i frysen så det mesta av dagens skörd gav vi till Samuels mamma som blev jätteglad.





Tillslut hade vi gått och gått i skogen utan att ha ätit eller druckit så varje gång vi böjt oss och skulle resa oss igen så snurrade det i huvudet haha. Då åkte vi hem ;)

Veckan som kommer på jobbet är en skitvecka. Jag ser inte fram emot den alls, men ska försöka att vara positiv och hoppas att den går fort.

Imorgon går jag in i vecka 17. Bebisen är 14-16 cm lång och väger ca 100 gram. Inte klokt vad den vuxit :)
Här hemma har vi verkligen fått för oss att det är en kille så är det en tjej kommer det att kännas konstigt haha. Det spelar verkligen ingen roll vad det är ska jag tillägga.

Samuel och magen

Jag kan förstå att som blivande pappa är det lite svårt att förstå att det finns en bebis i magen. Även fast det nu syns att jag är gravid och så.
Igår är nog första gången som Samuel riktigt "pratat" om magen. Han sa flera gånger att nu syns det och tjockis och klappade magen. När hans mamma ringde berättade han att nu syns det.
Senare på kvällen låg han i mitt knä och då sa han: Europa 12:a till magen.
Det är en fluga han ibland använder när han flugfiskar ;)
Det var väldigt gulligt och jag blev väldigt rörd av att han sa någonting till bebisen i magen.

Igår var det två veckor kvar till första ultraljudet och jag hoppas att tiden dit går snabbt! Jag får tänka nästa helg när jag har min mardrömsjobbhelg att efter helgen och två dagar så får jag se bebisen för första gången. Då kanske det går lite lättare att jobba och inte vara hemma i princip alls...

Jag tycker det ska bli så spännande och så roligt att bli mamma! Jag har ju världens bästa pappa till bebisen så ingenting känns dåligt eller oroväckande. Jag bara njuter!
( Ni kan ju påminna mig om det här när jag sitter med bebiskräks i mitt otvättade hår och ser ut som en panda i ansiktet pga trötthet )

Jag börjar jobba klockan 18 ikväll. Seeegt, men jag ska sova borta... Men vid fyra imorgon eftermiddag åker jag hem och tar helg med min kära sambo.
På Lördag blir det en tur till Örebro för att köpa en taklampa till vardagsrummet som jag hittat och Samuel godkänt och så ska vi hälsa på hemma hos syrran och Roberth =)

Odd Molly Lovely Knit Magnolia

Förra sommaren sa jag och Mathilda att vi skulle köpa oss varsin Odd Molly lovely knit. Sen tror jag att det var ekonomin som satte stopp för det ;)
Idag var vi inne i butiken Heaven i Örebro för att titta på en vinterjacka från samma märke som Mathilda är sugen på att köpa.
Och dum som jag var så provade jag en kofta i en färg som jag kände mig jättefin i...



Just denna heter Magnolia och jag är kär! Jag ska se hur ekonomin ser ut när jag får lön, jag vet att jag får lite extra semesterersättning från jobbet och ska se vad det kostar att laga min bil, efter det så... Den är ju skitdyr och jag har aldrig köpt något som är så dyrt, iallafall inte i ordinariepris, men den är så fin...Och den kändes så mycket som jag!

Det var en härlig dag i Örebro idag! Vi åt god lunch på Soleo och sen fikade vi på chokladwienerbröd på bästa Hälls Stallbacken. Vi strosade runt på stan och sen satt vi och glodde på folk framför kyrkan. Underbart!

Jag funderar lite över mina gravid-bröst. Storleken som jag köpte nyligen verkar vara för liten...Jag får röda märken på brösten efter kupkanten. Eller så kanske bara bhn skaver?

Om mindre än två timmar kommer Samuel hem. Jag har i hemlighet köpt lite av hans favoritgodis, bla lakrits Dumle, som han ska få för att han är världens bästa och för att han jobbat över mycket. Jag hoppas att han blir glad :)

Olika veckor

Eftersom att det här är min blogg så får jag skriva om vad jag vill och lägga upp vilka bilder jag vill ;)
Idag tänker jag lägga upp två stycken klassiska magbilder.
Den första är dagen jag gick in i vecka 10 och den andra är idag när jag gick in i vecka 16:






Det har ju blivit lite skillnad eller hur? :)

Idag efter jag slutade jobba var jag hemma hos mamma och pappa och åt frukost och min syster kom också :) Det var så mysigt att träffa dom och sitta och prata och så. När syrran åkt satt jag och mamma och pratade och försökte klura på hur mycket föräldrapenning jag får men det fick vi inte reda på, men däremot hur många dagar jag kan få haha :)

När jag kom hem åt jag lunch och sen tog jag cykeln hem till familjen Svensson/Nordin.
Michaela petade på min mage, som hon konstaterade blivit hård och så konstaterade vi att den är lite sne haha :) Sen blev det kaffe och Johan matade Oliver. Mysigt att vara där.

Tråk tvätt-dag hade jag förut, men det är alltid skönt att ha rena underkläder ;)
Jag har lagat mat och tryckt i mig den och hoppas att min sambo kommer att gilla det jag lagat när han kommer hem från jobbet. Jag hittade på lite med dom grejerna vi hade hemma, men det blev jättegott.

Imorgon ska jag ta tåget till Örebro för att träffa Mathilda :) Vi har inte setts på alldeles för länge pga semester, men som Mathilda sa så är det okej att det blir så när man har och har haft semester. Vi kommer nog att ha en hel del att prata om :)

Hemlängtan

Jag sitter på jobbet och längtar hem! Det känns inget vidare. Och inte får jag komma hem idag heller.

Igår kväll när jag kom hem så åkte vi ut och plockade kantareller. Vi hittade en del och hade säkert kunnat hittat mer om inte klockan blev för mycket. Kantarellerna gav vi bort till Samuels mamma.

Imorgon går jag in i v 16 och det känns fortfarande bra med det mesta =) Igår köpte jag en vänta barn tidning och den tyckte jag mycket om så jag kommer säkert att köpa nästa nummer också. Det finns även läsning för pappor i den. Jag gav den till Samuel igår men jag är tveksam till om han kommer att titta i den ;)

Frisörbesök

Jag ringde imorse för att boka en tid hos frisören, mitt hår växer så fort, och jag fick en tid redan i eftermiddags. Den här gången la hon i lite mörkare blandade slingor för det ville jag. Klippte lite också och sen lockade hon det till jag skulle gå. Jag är jättenöjd, precis som förra gången.



Synd att jag måste ha håret uppsatt på jobbet.

Innan frisören var jag hemma hos Michaela och drack kaffe och fick mig lite lunch =) Oliver har blivit så stor. Vi busade lite och ritade och så fick jag smaka kex av honom.

Fis-Samuel jobbar över idag så han kommer inte hem förrän vid åtta...Tråkigt, men ibland behöver man jobba över.
Jag har alltid varit kär i honom, men i och med graviditeten så är jag ännu mer kär i honom. Vi har liksom ett extra starkt band mellan oss nu såklart. Jag tycker att han är världens bästa kille och jag ser upp till honom. Han gör mig glad och trygg.
Igår låg han och sov en stund i mitt knä i soffan. Det kändes som om mitt hjärta skulle sprängas av kärlek när jag tittade på honom och strök honom över pannan. Om jag älskar honom så här mycket, hur mycket kommer jag inte då att älska våran bebis?

Det får bannemej bli ett besök på Ullared i höst. Min frisör fick båda sina barn under samma årstid som jag och hon sa att hon köpte en tjockisjacka billigt på Ullared som hon kunde ha och slippa frysa. Jag får ju inte direkt igen mina vinterjackor med värsting mage sen.

Min mage är ju rätt så...kass nu när jag är gravid och igår...då var det gaser. Jag hade så jäkla ont i magen och låg och fes hela natten haha. Imorse var det kvar gaser men det känns bra nu. Vad knasig kroppen är =)
Nu syns det ju att jag är gravid, även om det även kan se ut som om jag ätit för mycket, men magen är liksom hårdare och jag känner vart livmodern är någonstans. Så häftigt.

Mini marmelad

Igår när jag var tvungen att sova borta i tjänsten så gick jag till Hemköp för att köpa någonting lätt att äta på kvällen. Jag hittade den här lilla mini burken med marmelad och bestämde mig för att köpa lite bröd. Visst är den söt?





Idag efter att jag slutat jobba så träffade jag Emma :) Vi satt på Espresso House och tittade på en möhippa som pågick utanför och så spanade vi lite allmänt på folk. Och så pratade vi givetis. Massor! Vi hade en hel del att gå igenom. Emma är bäst, jag tycker om att träffa henne.
På H&M köpte jag ett nytt svart jobbparaply och fick det gamla trasiga kastade direkt. Jag har tittat lite efter ett armband som jag kan ha till vardags och jag hittade ett idag. Visst är det fint?




Emma hon köpte sig ett par shorts. Fast hon egentligen inte får för hon ska till USA snart och hennes budget är inte vad den borde vara sa hon en timme innan hon köpte shortsen haha. Got to love her!

Fy farao vad tråkigt det är med regn. Det har regnat hela dagen. Idag tycker jag det känts som höst ute...burr!

Igår jobbade jag på två tåg med en kvinnlig kollega från Göteborg och hon var så himla trevlig och rolig. Jag fick jättebra energi av henne. Jag hade inte träffat henne förut ( vi är typ 3000 anställda så det är inte så konstigt ) men jag hoppas att jag träffar henne igen.

Jag drömde världens otäckaste mardröm inatt och vaknade livrädd och började leta efter Samuel, men jag var ju på ett hotell =(
Jag tror att det är graviditeten som spinner på mina annars så invecklade drömmar. Vecka 15 nu ju <3

Snart kommer Samuel hem. Hurra =)

Ett tecken?

Både igår och idag ( hittills idag ) har det gått sädär på jobbet. Jag undrar om någon vill säga någonting till mig om mitt jobb?!

I tre dagar nu har jag känt av växtvärk i magen. Det känns jättebra <3 Jag längtar till 31 Augusti då vi får komma på ultraljudsundersökning. Jag hoppas att veckorna dit går fort =)


Bögarnas fel

Jag tycker det är löjligt, att Grotesco blev polisanmälda för hets mot folkgrupp efter deras framträdande med Bögarnas fel i Allsång på Skansen i Tisdags.
Numret var ju skitroligt! Alla som är lite normalt funtade förstår väl att det hela handlar om ironi?
Alla får ju såklart tycka olika, men jag har svårt att tänka mig att dom bögarna och dom lesbiska som jag känner inte skulle annat än att skratta åt det.
Då är det väl mer illa att dom gör narr utav frireligiösa isåfall.
Jag tycker iallafall att det var jätteroligt och på jobbet brukar vi skämta om att allting är SJs fel, vad det än må vara.

Min käre sambo har fuskat med grundmålningen på dom dörrarna han gjorde så jag kanske får måla en tredje gång på dom. Det behövdes ju inte där jag målat ;)
Jag får se vad regeringen säger när han kommer hem. Han sa att han kommer hem i eftermiddag, men jag tycker mer det verkar bli kvällen. Jag är van vid min lille tidsoptimist. Det gör inget, han hjälper till i huset så det kanske blir klart, alltså det viktigaste, till Anders och Mikkiz bebis kommer i slutet på September. Jag klarar mig själv även om det är roligare när han är hemma.

Det blev mycket ljusare i hallen nu när dörrarna är vita. Det känns mycket fräschare. Vi har alltid sagt att vi ska måla dörrarna, men aldrig när. Nu är det gjort och det är så fint.

Jag har städat och grejat. Torkat golven tom!
Nu är jag trött och skulle vilja sova en stund, men det är bättre att jag sover inatt.

Dom blommorna som jag planterade om igår ser ut att trivas i sina nya krukor. Jag fick "mammablomman" när jag flyttade hemifrån och den tog sig inte riktigt förrän jag flyttade hit till Köping. Dom jag fick den av sa att det är en gummiplanta, men jag vet inte om det stämmer.
Jag fick ett aloe vera skott av kvinnan jag hyrde huset av och den har nu förökat sig så den skulle jag också behöva göra ording på...Dom kan ju bli riktigt stora och fina och trivs ju ute på verandor och sånt på sommaren.
Samuel kommer hem med en blomma från hans syster. Jag har för mig att hon tycker om blommor som är små men vill inte ha dom när dom blir för stora. Jag tycker om dom som är lite större så det ska bli kul och se vad det är för en. Hoppas vi har någon kruka bara. Eller jo det har vi ju, en med Samuels ölburkar i på balkongen ;)

Jag köpte rödspättafilè idag över disk på Ica. Jag ångrar nu att jag inte köpte mer för det var så himla gott. Imorgon tror jag inte att disken är öppen. Men dom har säkert specialerbjudande på det snart igen.

Jag köpte Rollo kolor förut, dom med choklad inuti och jag höll på att äta upp hela påsen! Tillslut fick jag så ont i magen så jag var tvungen att tvinga mig själv att ställa undan påsen. Jag vet inte varför jag köpte dom på Ica faktiskt. Jag gick bara och tog dom...
Är det någon som sett lakrits Rollo? Jag har hört att dom ska finnas i lösvikt...tips mottages!

Ikväll blir det pizza. Blä vad vi ätit mycket hämtmat på semestern.

Tjej i jeans

Jag använder i princip aldrig jeans, men imorse skulle jag kränga på mig ett par byxor och jag fick inte luft, så jag åkte till H&M och köpte ett par mammajeans. Nu kan jag andas igen. Jag köpte även ett par tights och en BH eftersom att brösten rymmer ur mina gamla.



Samuel kommer nog inte att kunna hålla händerna borta ;) haha.

Det är nog väldigt olika det där, när man inte tycker ens gamla kläder är bekväma längre och vilken klädstil man hade innan. Jag hade ofta stretchjeans och dom kan jag inte ha och vanliga tights åker ner över magen och det är inte skönt.
Dom nya jeansen skulle ju vara väääääldigt låga i midjan om det inte vore för resåren ;)
Dom är jättesköna och mjuka.

Jag köpte även ny mascara och fick lite andra grejer inne på KICKS. Jag tyckte att priset var lite väl nu för Lancome mascaran som jag kört med i flera år, över 300 kronor så jag blev tipsad om Clarins. Den kostade 200 det är ju dyrt det med, men för just mig så brukar alltid dyrare mascara vara lite bättre.

Samuel är ute och snickrar och jag ska måla klart dörrarna så att dom blir färdiga innan han kommer hem. Sen blir det storstädning....BLÄ!

Nja







Paint it white

Vi var till Västerås förut för att provköra en bil, som jag inte alls gillade, och så var vi in på IKEA för att hitta en lampa till taket i vardagsrummet. Vi hittade ingen. Jag tycker att det är jättesvårt med taklampor!
Däremot hittade vi två krukor så nu har jag planterat om mina små skott som inte haft bra krukor innan.

Vi köpte vit färg på Bauhaus till våra innerdörrar. Vi hade grundfärg kvar hemma så nu har jag precis grundat dörren till sovrummet. Det blev genast mycket bättre än den där bruna nyansen det var förut.
Jag ska snart måla ett lager med färgen vi köpte och se om det behövs målas två gånger.

Jag känner mig inte alls i form idag. Jag tror det är lite börja-jobba-igen-efter-semestern-ångest. Och jag har lätt ont i huvudet och svettas.

Min bil var inte klar på verkstaden. Gubben där hade fått fel grejer skickade till sig och dom nya kommer i mitten på nästa vecka så jag och Samuel får byta bil med varandra. Det är ingen fara att köra korta bitar med den. Har för mig att han sa att han bla behöver byta hjullager.
Jag vill ju ha automat på min nya bil och det finns inte så många småbilar som har det. Irriterande.

Jag ska väl ta och måla lite till på dörren, först ska jag bara....

Ny outfit







Jag och Samuel var och hämtade mina nya jobbkläder idag :) Om dom är sköna? SÅÅÅÅ sköna!
Inget skärp som sitter åt. Ingen väst som sitter åt.
Jag kommer vara så mallig på Måndag när jag får gå runt i dom här kläderna :)

Bilar, tvätt, bad och minigolf.

Idag har det varit en bra dag.
Vi hade tvättstugan mellan 10 och 13. Skönt att tvätta upp alla fjällkläder.

Jag surfade runt lite och tittade mer på bilar. Jag har ju min på lagning nu och jag känner att det börjat bli lite mer utgifter på Audin än vad jag gillar så det är dags att byta upp sig. Jag har fått ett lånelöfte av banken så när jag hittar en bil ( jag har ett pris jag inte vill gå över ) så är det bara att jag köper den. Jag ska försöka att få min bil såld privat har jag tänkt.
Jag har en bil som jag är mest intresserad av. Idag när vi spelade minigolf med Mikkiz så stod det en sån parkerad så jag passade på att titta lite på den :)
Jag återkommer när jag bestämt mig.

Efter att vi tvättat och fått lunch i magen så åkte vi och badade i gruvan. Mikkiz och Akilles kom också efter en stund. Så skönt att få svalka av sig litegrann. Vi följde med Mikkiz hem sen och drack kaffe och åt upp hennes glass ;) Sen åkte vi till stan och spelade minigolf. Jag är inte bra på någonting så jag kom sist. Jag tycker det är fantastiskt faktiskt att jag kommer sist i allt jag gör. Samuel vill alltid vinna och går alltid all in...


Jag känner med min kollega som är så omskriven i tidningar idag. Jag har fått höra en del av det som hänt och jag blir förbannad på tidningars kärlek till att skriva om företaget som jag jobbar på och jag blir ledsen när jag ser hur kollegor uttalar sig illa på Facebook. Håller inte vi kollegor ihop?
Jag väntar med att uttala mig till båda sidor fått sagt sin sak för jag tycker att det är så det ska gå till!

Samuel har kroppsnoja nu efter att ha gått ner mycket i vikt/muskler på semestern så han är och tränar. Han kommer nog hem snart och då kan vi nog kalasa på wienerbröden som vi fick av Ewy idag :)

Jag köpte ett par flipflops idag, jag kan inte ha några andra skor just nu. Jag sväller nog extra pga värmen. Jag blir galen på hur ont det gör i fötterna!

Semesterbilder :)

Första natten sov vi i Samuels pappas frus sommarstuga strax utanför Vilhelmina.







På kvällen åkte vi och fiskade och grillade korv.



Jag var den enda som fick fisk. En harr :)



Dagen därpå åkte vi till Borgafjäll och började att vandra upp. Hur sjukt är det inte att Samuel träffade en gammal klasskamrat på vägen upp???



Trött men glad :)



Samuel hann knappt ställa ner ryggsäcken innan spöt åkte fram.



All mat smakade så gott där uppe. Kanske berodde det på att vi inte åt någonting annat än just det vi hade med oss. Inget småätande emellan var möjligt.



Så fint och alldeles stilla.



Min fina Samuel :)





Så härligt att kunna dricka vattnet vart som helst!



Jag och min ena öring ;)




Massa små kompisar överallt :)



Samuel fick också fisk. Tyvärr fick jag ingen bild på när han drog upp sin största öring någonsin utan bara på den här lilla:




Lunch!



Vi klättrade upp på en hög topp och tittade ut över fjällen som sträckte sig så långt ögat nådde.



Två puckon :)




Februari 2012

Runt dom första dagarna i Februari nästa år blir jag mamma <3
Det känns otroligt och ofattbart att jag ska få vara med om det finaste man kan bli, nämligen mamma.
Jag har träffat min dröm, min Samuel, och att jag bär hans barn i min mage är så otroligt fint. Han är det allra bästa som hänt mig och han är min tvillingsjäl. Att vi ska bli föräldrar ska bli så roligt!
Att det så att säga, tog sig nästan direkt, trodde vi inte, men glada blev vi när vi fick veta det.

Jag har mått jättebra hittills. Idag gick jag in i v 14. Ett nytt fenomen är att jag sväller i armar, ben och fötter, men det klarar jag nog av :) Ja min mage är helt kass också, men jag överlever det också.

Om 30 dagar får vi titta på våran lilla bebis för första gången och det ska bli spännande. Jag hoppas att den som bor i min mage är frisk så att den får bo kvar där till den vuxit färdigt.

Tack alla ni som hållt tyst om det här fast ni vetat om det så länge <3


Jag har jättemycket att skriva och många bilder att visa från fjällen men jag orkar inte göra det ikväll. Jag ska även framkalla en del kort och ha i ett gammalt hederligt fotoalbum så jag kan visa er där också :)




Min fina karl :)



Jag drog upp den alldeles själv :)

RSS 2.0