Till Borgafjäll

Imorgon bitti kl 05 ( puuh ) packar vi in oss i bilen ( inte min skrammelbil ) och åker norrut. Titta på en Sverigekarta så får ni se hur högt upp Borgafjäll ligger. Jag har aldrig varit så högt upp i Sverige någon gång.
Samuel har sagt att jag måste äta lite godis när vi är där uppe så vi har laddat med godis. Både till bilresan och till fjället. Får se hur min mage reagerar på det haha ;)
Vi åker först till Vilhelmina där vi sover i Samuels pappas frus sommarstuga. Dom är också där och har maten klar när vi kommer. Så snällt :)
Morgonen därpå åker vi ca 2 timmar i bil för att sedan parkera den och sen vandra i ca 5 timmar ( huuah ) upp på fjället.
Det ska bli så himla roligt! Jag hoppas verkligen att vädret är okej så det inte regnar alla dagar vi är där.
Det här blir verkligen en helt ny upplevelse för mig och det ska bli så kul!

Min älskade sambo köpte igår ett rosa liggunderlag som man kan blåsa upp lite och en rosa vattenflaska till mig :) Världens bästa pojkvän, jag älskar dig mest av allt!
Det är klart att jag tar med mig det rosa upp på fjället liksom :) Jag ska måla om naglarna också så att dom är rosa eller rosaröda ;)

Jag tar med mig min kamera så att jag kan visa er bilder sen :) Samuel visade dom bilderna som han tog nu när han var uppe och det var jättefina bilder så jag hoppas att jag kan ta liknande som jag kan framkalla och förstora och rama in här hemma sen.

Idag bokade jag en tid för någonting som ska bli så himla spännande, men det berättar jag om när jag kommer hem ;)

Semesterväder

Från ingenstans kom ett enda stort vitt moln in och nu regnar och blåser det. Jag tror inte att det blir minigolf idag om inte vädret gör en tvärvändning åt andra hållet.
Jag hoppas att det är bättre väder uppåt landet där Samuel kör...

Jag tror att vissa saker, vissa händelser, kan man inte riktigt bearbeta färdigt.
Jag drömmer väldigt intensiva drömmar, många av drömmarna är väldigt jobbiga och ibland när jag vaknar känner jag mig frågande och ibland är jag förbannad och skulle vilja skriva ett långt brev där jag fick ur mig allt.

Men jag har iallafall kommit långt. Jag har det hur bra som helst och det är det viktiga för mig.



Jag fick hem mitt schema för perioden efter semestern. Jag gillar det inte alls. Jag sover borta mycket och jag har långa dagar. Det känns inte direkt woohoo att komma tillbaka om två veckor...

Jag väntar bara på att Samuel ska komma hem. Det känns så tydligt i kroppen, den där rastlösheten. Det dröjer så många timmar än så jag måste försöka att sysselsätta mig. Jag tänker då inte gå ut iallafall i det här vädret och bilen kör jag inte en meter.
Det kanske är någon söndagsfilm?

Drivknutar

Jag somnade en stund förut. Jag blev sådär akut trött så det var skönt att sova lite.

Jag tycker, som alla normala människor, att det är hemskt det som hänt i Norge. Jag tycker så synd om ungdomarna som sköts ihjäl och som drunknade när dom försökte fly från ön. Det är så hemskt. Dom var på läger, för att göra någonting roligt, dom kanske sett fram emot det här ett helt år och sen kommer det en sjuk människa och berövar dom sina liv!
Och samma sjuka människa, om dom ni inte var två, sprängde en bomb i regeringskansliet i Oslo.
Tänk att det kan finnas så mycket hat inom någon så att han gör så här!
Jag kan inte ens i min vildaste fantasti förstå hur stor sorgen är hos alla anhöriga och hos alla ögonvittnen.
Jag vet inte vad som kan vara straff nog åt någon som gjort så här, då fängelse i typ 20 år fasen inte är ett straff!



Igår åt jag lunch med Emma och sen åkte jag hem till syrran och Roberth. Där fikade vi och jag och syrran tittade på när Roberth monterade ihop en stol haha.
Efter det åkte jag hem till mormor och morfar och pratade en stund. Morfar hängde vid TV:n och kom in då och då i köket för att lyssna vad vi pratade om. Annars sitter jag och mormor oftast ensamma och pratar. Så har det alltid varit.
Jag åkte ut till mammas jobb och hämtade henne när hon hade slutat sen åkte vi hem till "oss" för att grilla. Syrran och Roberth kom också.
Det var jättemysigt och jag åt så mycket mat så jag hade ont i magen flera timmar senare när jag skulle sova!
Det är lätt att äta mycket när man sitter flera stycken och pratar och så.
Jag och mamma tog en kvällspromenad med Rocco sen och då kände jag igen att snälla sommaren ta inte slut!

Idag åt jag en god frukost med mamma och pappa och syrran kom också.
Sen tog jag bilen upp på stan och fikade med Emma. Vi satt inne på Espresso House precis som förr och glodde på folk :)

Sen var jag lite svettig när jag körde hem för min bil har börjat att låta hemskt. När den hade stått en vecka och jag körde den igen så lät det. Det har förr kunnat klucka lite ibland men nu....herregud.
Om jag inte missminner mig så sa killen som servade den att mina drivknutar håller på att ge sig men att det är lika bra att köra slut på dom innan man byter dom.
Jag tror att det är det som jag gjort. Kört slut på dom.
Den enda vägen bilen får åka från och med nu är till verkstaden.

Imorgon kommer Samuel hem :) Han ringde mig förut när dom hade kommit ner till sommarstugan. Jag blev så himla glad :) Vi har skickat lite sms nu också, något vi inte kunnat göra på en vecka och det känns bra. Han saknar mig och det gör mig varm i magen.
Imorgon kväll ska jag krama honom till han inte orkar mer haha :)

Åskoväder

Jag var riktigt rädd imorse när åskan cirkulerade runt stan, eller runt huset som det kändes som. Ibland är det inte roligt att bo högst upp i ett sex vånings hus!
Jag vaknade av att det började att regna och sen hörde jag hur det mullrade och att det kom närmre.
Vid några tillfällen kom blixten och sen smällen direkt efteråt. Då hoppade jag högt i sängen.
Jag var så kissnödig men vågade inte gå upp och kissa. Tillslut höll jag på att kissa på mig så då drog jag täcket över huvudet och småsprang bort till badrummet haha :)

Leo verkade inte bry sig om ovädret iallafall. Han kom och strök sig runt benen på mig när jag satt på toa.

Jag önskade att Samuel var hemma som aldrig förr när åskan gick. Han hade retat mig för att jag var rädd och jag hade fått ligga alldeles bredvid honom och då hade det inte varit lika otäckt.
Sen började jag att tänka på att det kan åska på fjället också!

Jag somnade om en stund när åskan dragit förbi, men jag känner mig trött nu.

Jag ska snart åka till Örebro. Jag skulle ha träffat en men sen så fick jag aldrig något svar på mitt sms. Jättekonstigt. Jag skulle ha träffat bästa Linda idag men det passade inte med tiderna idag. Jag tar en lunch med Emma och sen frågar jag om jag får hälsa på syrran en stund. Det får jag säkert.
Sen ska det handlas och förberedas inför kvällens grillning, om nu vädret tillåter och så ska någon hämta mamma på jobbet, vilket hon påminnt om så det verkligen inte går att glömma det haha ;)

Jag hoppas att Samuel kommer hem på Söndag. Nu längtar jag alldeles för mycket efter honom...

Skogen

Jag tog bilen och åkte till ett ställe i skogen där jag varit vid ett tillfälle förut, så jag känner till det lite iallafall. Jag ställde bilen och det första jag såg var en fin gul kantarell.
Men det var den enda.
Sen var det inhyrda bärplockare överallt så jag blev anti. Jag tycker om att gå i skogen och bara lyssna på skogen och dess ljud.
Inte på annat språk.
Och så tyckte jag synd om dom som plockade bär. Dom blir avsläppta på morgonen och hämtade på kvällen och dom tjänar säkert jättelite fast dom plockar jättemycket bär.
Så jag åkte hem.

Det känns som att det är lite åska i luften idag. Lite tungt i huvudet. Det kanske kommer imorgon?

Jag har försökt att få tag i dom som jag ska träffa i Örebro imorgon så får se om dom svarar. På kvällen ska jag iallafall grilla hemma hos mamma och pappa. Syrran och Roberth kommer också. Det längtar jag efter!

Jag fick sms av Mikkiz tidigare idag. Dom ska spela minigolf någon dag i helgen så då ska jag följa med dom :) Jag minns inte ens när jag spelade det senast? Jag tror att jag är rätt kass på det faktiskt men det är ju roligt att spela :)

Nu är det inte många dagar kvar till världens bästa sambo kommer hem <3

Film

Jag gjorde som jag blev tillsagd. Jag gick till Coop och hyrde Änglagård och så hyrde jag även Black Swan.

Jag älskar ju dom två första Änglagård filmerna. Jag har sett dom hundra gånger och jag kan dom utantill. Jag tyckte inte om den sista filmen faktiskt. Den hade inte den där speciella Änglagård känslan som jag älskar. Tråkigt men sant. Men nu har jag sett den iallafall och jag kommer inte att se den igen, men dom två första kommer jag att se flera gånger.
Black Swan var SÅ bra! Natalie Portman var heeelt fantastisk och vilken bra film! Jag förstår att den blev så hyllad som den blev.
Den var välidgt psykotisk men inte otäck. Jag kan absolut se den igen.

Jag är glad att jag har Leo. Han har legat hos mig varje gång jag varit i soffan. Det känns mindre ensamt när han är nära :) Löjligt kanske ni tycker men det tycker inte jag.

Jag kollade nyss vädret och det ska regna imorgon. Jag hoppas att det inte blir så för jag tänkte ge mig ut i skogen imorgon. Jag behöver rensa min hjärna och kanske hitta lite kantareller.

Det är lite jobbigt

Jag vet att jag klagar men det är min blogg och då får jag det.
Idag är jag nedstämd. Jag vet inte vad jag ska göra och jag sover så dåligt om nätterna och är trött på dagarna.
Jag saknar Samuel så mycket så det gör ont.
Det här är inte min stad och jag vet inte vad jag ska göra för att den ska bli det.
Det känns hemma i våran lägenhet men inte annars.

Idag har jag hittills legat i soffan och varit i affären. Bara det.

Min prins ringde nyss och det var det jag behövde. Hans fiske går jättebra och han lät så härligt glad! Jag sa att jag går och hänger med huvudet här hemma. Han sa åt mig att gå och hyra en film till ikväll så jag kanske ska göra det. Ikväll eller imorgon.
Jag berättade vad dom ska få för väder och så. Han sa att det ska bli roligt att få visa mig hans ställe sen. Det ska bli roligt att få se det. Han sa att dom kanske går ner på Lördag. Undrar om det innebär att han kommer hem på Söndag?
Det känns skönt att höra att han saknar mig fast han har fullt upp med att dra upp fiskar :)
Jag började att gråta när vi la på.

Hemma hos mig igen

Det var skönt att få komma till Örebro.
Igår mötte jag upp Emma för att äta lunch. Jag hade så jäkla ont i huvudet, någonting som jag hade burit med mig sen kvällen innan så jag kände mig inte fräsch alls. Men en smörgås och lite kaffe gjorde att jag började att må bättre. Tur!
Efter lunchen promenerade vi lite på stan och sen mötte vi upp Tina för en juice ( ! ) och lite prat :)
Sen åkte jag hem till mina föräldrar och väntade på att syrran skulle hämta upp mig för en tur till Marieberg :) Mysigt att umgås med syrran.
Hemma hos mamma och pappa igår kväll blev det goda mackor och glass och sen sov jag faktiskt rätt bra inatt även om jag vaknade tidigt :) Men då fick jag ju en frukost med mamma innan hon åkte till jobbet.

Idag mötte jag upp Danne och pratade en stund med honom. Sen var det lunch dags med Mathilda och vi gick till ett nyöppnat ställe där jag åt god pasta. Tyvärr så fick jag inte i mig mer än 1/3 del men gott var det :) Sen gick vi en runda och kollade på lite Open Art saker. Vi satt en stund på Järntorget nere vid vattnet och pratade om allt möjligt. Efter det kom Lisa och då var det dags för fika. Det fanns ett chokladwienerbröd kvar på Hälls och det stod mitt namn på det. Som jag älskar dom där wienerbröden!

Jag fick bra energi i kroppen efter mitt Örebro besök. Det var tomt att låsa upp dörren och ingen glad Samuel mötte mig i hallen men det gjorde en glad katt iallafall.
Jag längtar så mycket efter Samuel så det är inte klokt. Jag hoppas att han ringer imorgon eller på Torsdag för nu behöver jag höra hans röst <3

Det är så vansinnigt tråkigt att laga mat till sig själv så jag fuskade och köpte en fiskgratäng som står i ugnen :)

En snabbis i Stockholm

Det strulade med tåget upp så jag kom upp senare än det var tänkt men det gjorde ingenting. Jag har semester och all tid i världen :)
Jag köpte ingenting speciellt. En BH och två nagellack bara.
Lyxigt att få träffa både Mathilda och Emma idag :)

Jag har ont i huvudet. Det är tråkigt. Jag funderar på om jag druckit för lite eller om jag saknar min sambo alldeles för mycket? ;)
Jag blev så glad nyss för Samuel ringde :) Dom är på ett nytt ställe dom första dagarna och där var det lättare att ringa :) Jag hade inte förväntat mig ett samtal förrän i mitten på nästa vecka så jag blev så glad. Det känns skönt att han saknar mig och vill ringa mig fast det bara var igår som han åkte :) Jag fick en snabb rapport om fisket och vädret. Samuel slog sitt öring rekord idag :) Fast jag vet att han väntar på sin röding :)
Det hade inte tagit så lång tid som dom trott att gå upp, vilket känns bra. Och dom hade gått lugnt för att inte bli trötta.
Hans samtal gjorde min dag. Vilken tönt man är ;)

Imorgon blir det Örebro, woohoo!

Girls girls girls













Fotboll?

Jag får nog lov att se på fotboll om en stund. Fördriva lite tid.

Förut tyckte jag att det var skönt att vara ensam emellanåt. Det gör jag inte längre.
Imorgon ska jag ta tåget till Stockholm och gå en vända på stan. Mathilda jobbar på tåget som jag åker dit med och Emma jobbar på tåget som jag åker hem med så det kan inte bli mer perfekt.



Samuel ringde förut och för en stund sen fick jag ett sms om att han och Classe skulle börja att vandra upp på fjället. Dom kan inte vänta till imorgon. Söta :)

Min trötta hjärna har inte vaknat till liv än. Jag låter den vara i det här tillståndet idag så är jag pigg imorgon när jag ska till Stockholm :)

Shrimps

Jag lyxade till min tillvaro med dyra räkor till ikväll. Jag la inte ner många i min påse men dyrt blev det. Men då kan jag känna att jag lyxar till min Lördagkväll en aning.

Jag är trött idag. Jag hade svårt att komma till ro efter att Samuel åkte tidigt imorse. Jag ville krama och pussa honom så mycket jag bara kunde, vilket gjorde att jag vaknade till. Jag saknar honom redan här hemma.

Jag var ner på stan en stund förut. Det var inte så kul så jag åkte hem igen. Det känns som att min hjärna fortfarande sover!
Det är inget höjdar väder ute heller så då är det lätt att känna sig trött tycker jag. Jag får ta en slö dag idag och hoppas att jag känner mig piggare imorgon och kan göra någonting då.
Jag tänkte igår att jag skulle ge mig på att baka idag, men med min sega hjärna bränner jag nog kakorna idag så jag tar det en annan dag istället.

Jag kanske ska ta en dag i soffan, läsa tidningar, titta på dålig tv och förhoppningsvis somna tidigt?

Lika tråkig som vädret!

Idag har jag inte riktigt vaknat till känner jag.
Jag blev besviken när jag såg att det regnade och dimman låg tät utanför fönstret när jag vaknade. Jag hade sett fram emot att få traska runt i skogen ett par timmar.

Som tur är fick vi besök av Michaela, Johan och Oliver efter ett par timmar och det piggade upp. Oliver ville pussa Leo hela tiden och Olivers ratade russin åt Leo mer än gärna upp :)

Samuel är iväg till Classe och sätter upp tältet och ser så att det är helt. Dom åker tidigt imorgon bitti och jag vet att dom båda har resfeber ;) Jag kommer att gå och hänga med huvudet här imorgon, det vet jag. Jag är glad för Samuels skull förstås, jag är bara ego som tänker på hur tomt det kommer att vara här hemma när han är borta.
Förra året jobbade jag ju medan han var borta så då gick det fort. Jag hoppas att jag får en bra vecka här hemma. Synd bara att mobiler inte funkar uppe på fjället ;)

På Måndag åker jag som sagt till Örebro. Jag börjar med att luncha med Emma och prata bort ett par timmar. Efter det ska jag till Marieberg och kanske IKEA med min syster :) Sen ska jag umgås med mamma och pappa på kvällen och sova där.
På Tisdag börjar jag dagen med en kaffe med Danne, sen blir det lunch och säkert fika med Mathilda och efter det träffar jag Lisa innan jag åker hem.
Jag åker tillbaka till Örebro igen på Fredag och åker hem på Lördag så om någon vill träffa mig då har jag ingenting inbokat alls ;)

Jag fick en orkidèe av familjen när dom var här och den är verkligen jättefin. Jag funderar på varför jag aldrig köpt mig en egen tidigare?

Bara vara

Det är skönt att ha semester.
Samuel är rastlös och förväntansfull inför första fjällenresan på Lördag så jag får aktivera honom om dagarna ;) Idag var vi till ÖoB i Arboga och sen körde vi lite...tokigt och åt på Subway i Örebro istället för Arboga ;) Samuel hade inte ätit där tidigare.
Vi passade på att tjuva lite kaffe hos mamma och pappa när vi ändå var i Örebro. Det var mysigt.
Sen åkte vi hem, fixade lite saker nere på stan och sen fikade vi med Samuels mamma på kondiset där hon jobbar. Jag åt en jättegod blåbärsbulle.
Efter det åkte vi hem till Samuels pappa och fikade igen haha :)

Samuel är inne i sin fiskekammare och packar litegrann och jag sitter och gäspar i soffan.

Det ska regna imorgon, men det kan ju vara lite uppehåll också. Eller inget regn alls. Jag hade tänkt aktivera Samuel med att åka ut i skogen och plocka svamp eller kanske lite blåbär.
Aktivera låter kanske konstigt, men han går här hemma och trampar och vill bara åka till fjällen så det är bäst att hitta på saker haha :)

Jag kommer att vara i Örebro Måndag och Tisdag och Fredag och Lördag nästa vecka. Jag har lyckats klämma in träffar med dom som jag vill träffa när jag är där :)
Jag vet inte annars vad jag ska hitta på medan Samuel är borta. Jag har lite svårt att komma på idèer här hemma... Om det är fint väder kanske jag kan åka och bada någonstans.

Kaunas 9-12/7 2011.



Jag orkar inte ladda upp så många bilder här för det tar sån tid. Resten kan ses hos mig :)

Det var väldigt mysigt att få åka iväg med sin kärlek och bara vara. Vårat hotellrum var verkligen jättefint och vi bodde mellan gamla och nya stan vilket var helt perfekt.
Det vi åt och drack var inte alls dyrt, men vi kollade heller aldrig på prislappen. Vi åkte buss i femtio minuter från flygplatsen och det kostade oss drygt fem kronor per person. Igår åt vi den dyraste middagen och drack dyrast och då betalade vi 213 för oss båda. Vi åt gott kan jag säga.
Det var så himla varmt där nere så två kvällar åt vi fisk vilket kändes minst jobbigt att äta ;) Igår åt jag ett foliepaket med lax, catfish ( mal ) och kantareller och någon sås och det var sååååå gott!! Och så potatisplättar till det som dom äter mycket av.
Vi lyxade till det med taxi till flygplatsen imorse och det var det värt. Inte för att taxin var dyr men ändå :) Vi har pengar med oss hem också.
Vi har sett en massa fint och fallfärdigt, tagit hand om varandra, kramats i hotellsängen och ätit chips och bara njutit. Jag har vandrat omkring på Kaunas gator med den finaste killen i världen och känt mig som världens lyckligaste.




Märkligt att Samuel hittade minibaren det första han gjorde ;)



Jag väntar på maten i gamla stan första kvällen.



Fisen utanför Ärkeängeln Mikaels kyrka som håller på att vittra sönder.



Ärkeängelns kyrka genom allèn.



Vi sov för länge varje dag så vi missade hotellfrukosten så den fick vi ta utomhus. Vero hade gott kaffe :)



Snuskfloden.



Hänglås på bron för kära par.



Jag är redo för lunch inne på shoppingcentrat Akropolis. Där inne kollade vi i affärer, åt mat, fikade och jag spelade lufthockey för första gången.



Samuel kollade efter fiskar.



Kniven såg ut som en tårtspade :)



Dom hade speciell belysning inne på toaletterna på Akropolis. Tur att det inte var UV ljus för då hade man nog inte velat sätta sig på toa haha.



Den här bilden symboliserar ungefär hur jag kände mig större delen av tiden i värmen haha :) Vi gick i flera timmar i jättedåliga skor och det var runt 30 grader alla dagar!



Vi turistade på gamla kyrkogården.



Vi har försökt att ta en bild på oss tillsammans som ser normal ut men vi lyckas aldrig. Nej det är inte en snigel jag har på kinden, det är min pojkvän ;)

Tack hjärtat för den här resan, jag kommer alltid att komma ihåg den! Snart väntar ditt paradis och jag är glad att du vill visa mig det. Det blir en utmaning för mig, men jag gör det för din skull :)


Resfeber!

Ja jag har faktiskt det.
Jag har drömt mycket konstigt inatt och jag vaknade redan innan åtta och kunde inte somna om.
Vi har ju aldrig rest någonstans ihop förut...
Samuel säger att jag är mer världsvan än honom, vilken press ;)
Jag vill bara komma fram och hitta hotellet, sen är jag nöjd.
Jag vet inte alls vad vi ska hitta på, men jag tänker fråga personen i receptionen vad han eller hon rekommenderar att man ska se och uppleva, det brukar vara ett säkert kort.
Jag har med mig min kamera och hoppas på att ta många roliga bilder som jag kan visa här sen.

Vi hörs när vi kommit tillbaka från Kaunas :)

Semester

Jag har verkligen längtat efter årets semester sen förra året. Och nu är den här. Eller ja, den börjar väl inte egentligen förrän på Måndag.

Direkt efter jobbet åkte jag och hämtade mamma och sen åkte vi till mormor som fyller år idag. Hon visste inte att jag skulle komma så hon blev jätteglad. Det fanns mycket gott fika där :)

Nu är jag hemma och var nere med två maskiner tvätt nyligen. Jag längtar till vi drar in el i badrummet så att vi kan ha tvättmaskinen igång. Den står ju bara där nu...

Igår på min rast växlade jag in litas till oss för imorgon åker vi ju till Litauen. Det känns overkligt att vi ska åka men det ska bli riktigt roligt. Jag vet inte alls vad vi ska hitta på, men det gör det ännu roligare.

Jag tycker synd om folket i dom länderna i Afrika som har sån torka så att dom flyr. Vi har det så bra i Sverige. Jag är tacksam över att bo här. Jag ska se om någon hjälporganisation har dragit igång en insamling för jag vill hjälpa till på det sättet jag kan, genom att skänka pengar.

Om en timme kommer den andra semesterfiraren hem :)

I en gammal dator

Där hittade jag väldigt mycket som jag saknat. Jag kan inte lägga upp alla bilder, och en del vill jag inte lägga upp heller, men några kan jag lägga upp. För att jag tycker om dom och för att dom har betydelse för mig:



Vi är bara två som jobbar kvar nu.



När jag bodde på Västra Nobelgatan.



Första gången ensam i Paris.



Hemma hos M en sensommar kväll innan vi gick ut och dansade och hade SÅ kul!



Ute i huset. Jag har aldrig mått så dåligt som när jag bodde där, men jag är idag tacksam för distansen jag fick och chansen till att våga.



Lille Rocco som jag inte kunde ta hand om och som har det hur bra som helst hos mamma och pappa nu.



En Valborgsmässoafton.



Emma och jag.



Emma och jag i Paris. Vi reste till Paris, Nice och Milano och vi har skrattat mycket åt den där resan haha :)



Jag och min äldsta vän Lisa när vi var i Leksand och kollade in Lisas folkhögskola. Tror det var 2007?



Amber, Alex och jag på en av dom små stränderna i Nice som vi hittade. Jag hade otroligt roligt med dom två under mina dagar i Nice 2008.



Jag och Danne hemma hos Danne under en utav våra skrik-kvällar.


Jag är glad att jag tillslut hittade mig själv och slutade att flänga runt. Jag började att hitta mig själv rätt bra ungefär...ett halvår innan jag träffade Samuel. Efter att jag träffade Samuel så kunde jag växa in i mig själv ordentligt och bli en mycket tryggare och lugnare person.
I mitt liv snackar vi inte innan eller efter Kristus utan innan eller efter Samuel.

Som vanligt

Om lite mindre än en timme kommer Emma och Mathilda med tåget. Då ska jag hämta dom. Det blir kul att dom kommer och piggar upp mig som bara vill sova hela tiden.
Jag bakade igår och det gick verkligen åt pipan heeeela tiden. Jag är verkligen inte mig själv =/ Men Emma har lovat att hon ska äta upp kakan iallafall =)

Tre dagar kvar att jobba för mig och sen är det äntligen semester! Som jag längtar!
Vi satt igår och sa att vi kanske borde kolla hur vi tar oss från flygplatsen in till centrum i Kaunas och vart hotellet ligger haha...det känns lite som, jaha ska vi ut och resa på Lördag??

Kinamat och Bowling

Vilken trevlig kväll det blev.
Vi mötte upp Samuels syster, Anders, deras kompis och Samuels pappa och hans fru.
Först åt vi kinamat som var såååå god! Samuel paniksvettades så efterrätten fick vi äta utomhus haha. Friterad banan tog jag. Även det jättegott.
Sen knallade vi ner till bowlingen och körde i 1½ timme. Jag vann över Samuel i första omgången och det är det enda som räknas ;)

Ikväll känner jag mig väldigt lycklig. I hela kroppen.

Inleder jobbhelgen...

Jag försöker leta i bakfickan efter motivationen till att åka och jobba och sova borta inatt. Jag tycker verkligen inte om att sova borta.
Jobbdagen idag kommer att gå fort, restaurangen på två tåg sen har jag ett tåg ensam upp till Stockholm.
Imorgon åker jag förhoppningsvis bara hem utan krångel.

Imorgon kväll väntar restaurangbesök och bowling med Samuels familj. Det ska bli roligt. Det blir en lugn kväll för mig som ska upp och jobba på söndag och sova borta igen.

Om en vecka vid den här tiden har jag gått på semester =)

( Nej jag har ingenting roligt att skriva om )

RSS 2.0