5 svarta sopsäckar

Backman har haft garderobsrensning!
Det gick utav bara farten och helt plötsligt stod fem svarta sopsäckar där fyllda med kläder och skor som inte ska flytta med mig till nya lägenheten!
Jag var riktigt hård och rensade bort mer än vad jag trodde var möjligt.
Som tjej har man ju aldrig någonting att ha på sig ändå brukar det ju heta så då kan man ju göra sig av med mycket!
Det känns bra, och det känns även roligt att ge mer utrymme för nya fina saker i garderoben framöver.


Jag skaffade ett bankID och lyckades ta mig in och granska min deklaration efter mycket besvär haha. Jag ska få tillbaka några ynka hundra, men jag har räknat ut alla mina resor till och från arbetet och får dra av en rejäl slant. Jag räknade först ut alla mil jag åkte mellan Örebro och jobbet och sen mellan Köping och jobbet.


Snart blir jag upphämtad av min bästis och pojkvän Samuel. Affären ska få sig ett besök utav oss. Jag är superhungrig så det ska bli gott med mat.
Jag har saknat Samuel hur mycket som helst även fast jag bara varit ifrån honom en dag haha. Det är skönt att vara en kär tönt.

Rödtjut och långpromenad

Jag, mamma och mormor var lite busiga idag och drack rödvin till lunchen ha ha ;) Sååå mysigt!
Jag har det bra här hemma hos föräldrarna :) Mörk choklad har jag fått till kvällen också. Lyx!
Syrran kom med Sky förut så vi tog en långpromenad i det fina vädret:










Tidiga morgon 2 av 4 och det känns bra att jag inte behöver gå upp exakt lika tidigt inatt som jag gjorde natten till idag.
Jag ska lägga mig tidigt så jag får så mycket sömn som möjligt. Mysigt att sova i sitt gamla rum.

Imorgon är det två veckor kvar till vi åker till London, tjoohoo!

Marinblå chinos

Jag har alltid tyckt att det är så fint med marinblå chinos och med min kropp ( ja jag vet, jag tjatar ) så har det inte gått, enligt mig själv, att ha det...
Men idag, på min kvartstid så begav jag mig ut på stan i huvudstaden och hittade ett par som jag gillade. Ja, min röv tar plats, men så är det. Jag kan inte hitta byxor som sitter löst över den, så är det.
Men jag struntade i det idag och köpte mig ett par marinblå chinos, som jag velat ha så länge...Jag köpte även lite andra kläder att matcha dom med. Allting är ifrån H&M:



Det är alltid roligt med nya kläder som gör att man känner sig lite fin. Byxorna åker givetvis med mig till London :)


Ikväll mår jag bra. Samuel kände inte för att träna ikväll så när jag kom hem var han och handlade middag och jag kunde ta en dusch. Sen hjälptes vi åt att laga Flygande Jakob och det blev verkligen supergott.
Det är så himla roligt att laga mat tillsammans.
Vi har bara myst ända sen jag kom hem <3
Imorgon stannar jag kvar i Örebro efter jobbet och sover kvar där. Samuel ska iväg med jobbet på kvällen och jag passar på att slippa gå upp 1½ timme innan jag börjar att jobba, eftersom jag börjar 04:54 hela veckan...
Mysigt att umgås med min familj imorgon och få äta mammas goda mat :)

Nu ska jag pussa på min kärlek och snart ska jag gå och lägga mig. Jag sov ingenting på min kvartstid, jag shoppade och hängde med Hulda istället så jag saknar verkligen sömn...

Godnatt :)

Miss Sleepyhead

Mitt alarm var ställt på 03:50.
Det är väldigt tidigt.
Och någonting som gör det mer förjävligt är när jag får sova endast korta stunder pga att min kära pojkvän störde mig.
Varje gång han vände på sig, vred huvudet eller lyfte på en arm så startade han upp sitt jävla tuggande och frustande.
Inatt tänkte jag att jag slår ihjäl honom!
Jag var så trött så det värkte i ögonen.
Jag brukar älska när han kryper nära eller råkar ligga med sina ben tryckta mot mig men inatt då slog jag efter honom vill jag lova.
Det är sjukt irriterande med någon som tuggar som om han hade stenar i käften. Han gör inte det lika störande hemma hos sig men hos mig...fan.
Jag trodde att jag skulle somna bakom ratten när jag körde till jobbet, men det gick bra och jag kom fram i tid.

Det är tur att jag har kvartstid idag för jag måste sova ikapp det här som jag förlorade inatt.


Igår var jag till Örebro. Jag köpte en resväska och ett par joggingskor. Jag blir så varm om fötterna i dom jag har nu.
Sen mötte jag upp Emma på Rådhustrappan och tog en kaffe. Efter en stund kom Danne också. Det var länge sen jag träffade honom så det var roligt. Fick vara lite smakråd åt honom inne på H&M också.

Jag köpte även ett "smyckesskrin" på Clas Ohlsson. Det är egentligen avsatt till att ha skruvar i men passar perfekt till ringar och annat och kan stå gömd i en garderob. Jag fixade med det igår kväll.

Nu ska jag snart åka från Katrineholm tillbaka till Hallsberg och sen till Stockholm.

Ha en fin dag ni som läser.

Göteborg ToR



Emma och jag jobbade ner till Göteborg idag. Solen var det enda som sken på oss på nervägen, men på hemvägen gick det som tur var mycket bättre.
På hemvägen var det lugnt och mellan stationerna var det ibland svårt att hålla ögonen öppna!
Tack bästa Emma för idag!

Leo är överkelig här hemma så jag hoppas att han kan lägga sig till ro bredvid mig i soffan och sova en stund. Storfiskarn kommer hem om någon timme eller två, han får vara ute hur länge han vill, och då blir det pizza. Jag orkar inte laga mat, jag har faktiskt gått upp halv fem...så det så.

Göteborg står på agendan imorgon också och jag hoppas verkligen att det går bättre då...

Friday night

Det var kul att åka en snabbis till Västerås. Samuel var på sjukt bra humör så jag fick skratta åt honom medan han dummade sig. Det är premiär för färna mete imorgon så det är inte konstigt att han är glad idag ;)
Jag var nyss till Ica och handlade inför middagen och handlade lite saker som Samuel ska ha med imorgon. Världens bästa flickvän? Probably.
Jag lyssnar på Ola Joyce och tänker på gamla minnen.
När jag satte mig i soffan blev jag supertrött så jag undrar hur jag ska lyckas hålla mig vaken faktiskt.
Emma smsade förut och berättade att Bob har bytts ut mot henne imorgon, så vi ska jobba ner till Göteborg. Det blir roligt. Det finns faktiskt inget bättre än att jobba med en bästis.
Klockan ringer 04:30...gäsp...
När jag loggade in här hade jag en sak som jag ville skriva om men nu är den som bortblåst! Jag kanske kommer på det senare...
Ha en skön Fredagkväll!

Tour de Köping

Idag tog jag en promenad istället för att gå ner till gymmet. Jag är glad att jag gjorde det för det gav mig mer energi och positiva känslor och det behövde jag idag. Solen sken men det blåste för mycket för min smak.
Här kommer några bilder:

I mitten av bilden ser ni lite av ett hus. Där ska vi bo allra högst upp alldeles snart :) Våran balkong är åt andra hållet:









Jag kände att jag inte vill lägga 800 kronor på Nike skorna som jag vill ha, den här månaden, så jag köpte ett par andra som jag tittat på för 349 kr. Jag vill ha så mycket pengar som möjligt till London...med dom här kan jag flanera runt på Londons gator:



Dom är väl helt okej? Fint med vitt och rosa så här på våren.

Alla räkningar är betalda och hotell i London har jag bokat. Vi kom undan med 1200 per person för 3 nätter. Det tycker jag är alldeles perfekt och lagom. Vi ska ju bara sova där :)
Det ska bli så roligt att åka!

Om några timmar slutar Samuel jobba och då ska jag få följa med honom till Västerås och köpa fiskelina. Ha ha jag är så glad över att bara få följa med och göra någonting =) Jag kräver inte mycket jag inte.

Jag längtar till nästa helg, då är jag ledig.

Sky





Han tycker om sin moster :)

Scandic i Muppsala

Jag är så trött så att det värker i ögonen på mig.

Det har gått bra idag på jobbet. Jag var orolig i onödan för några tåg. Jag fick hjälp på plattformen av en kollega på ett tåg och av en annan på ett annat tåg. Helt underbara!

Nu sitter jag, eller okej, jag halvligger i en fotölj på mitt hotellrum och jag känner mig nöjd över att veta att jag bara har två tåg imorgon och sen slutar jag för dagen.
Om det är sol imorgon eller åtminstone rätt varmt, så blir det lunch utomhus med vännerna :)

Tydligen så är semestervalet klart, så jag ska kolla vilka veckor som jag fått imorgon. Jag kan inte tänka mig att jag får någonting annat än det jag önskat eftersom jag är bland dom första att välja.
Jag sökte ledigt tidigare idag den helgen som vi fått nycklarna till nya lägenheten. Jag vill inte jobba då ju, då vill jag vara hemma och slita med renoveringen =) Men jag känner ingen större förhoppning om att få ledigt, men jag har iallafall försökt att få det =)

Jag hoppas att deklarationen kommer den här veckan. Jag vill se om jag får någontng tillbaka och så ska jag ju givetvis dra av en hel del för all pendling till jobbet.
Jag läste igår att Skatteverket ska granska avdrag till och från arbetet extra noga i år, men det känner jag mig lugn med. Jag vet precis hur mycket bil jag kört och dom milen jag drar av stämmer absolut med milantalet som står i min bil =)
Jag vet en som dragit av pengar i flera år, som har fuskat med det så en sån hoppas jag att dom får fast och skickar in i fängelse!

På tal om något helt annat så fick jag en matlåda med dillkött av mamma. Det var så jäkla gott så jag ville typ slicka upp det som fanns kvar i matlådan!
Jag sov ju där inatt och hade ingen matlåda...Tur man har en snäll mamma då ;)


Det blir en tidig kväll känner jag...gäsp!

Åker tåg

Jag hade med mig min lilla dator eftersom att jag skulle ha 3 timmars kvartstid ikväll men jag hade så väldigt trevligt sällskap i form av K en kollega så datorn var bara på en kort stund.
Skönt när 3 timmar bara flyger förbi.

Jag mår bättre nu än vad jag gjorde förut. Jag kom på varför jag kände mig helt upp och ned vänd imorse.


Jag hängde en stund med Michaela och Oliver innan jag åkte till jobbet. Drack kaffe och kollade på Oliver som hasade sig fram över golvet.

På Onsdag ska jag äta lunch med Emma och Mathilda och kanske med Tina också. Efter det ska jag åka förbi syrran om hon är hemma =) Det var riktigt längesen som jag träffade henne så det hoppas jag blir av.

Jag är bra trött nu. Det är tur att jag kan sova i Örebro ibland när jag behöver det...

Jag hoppas att jag vaknar upp imorgon och mår bra....Jag ska åka mitt ena hat-tåg till Muppsala imorgon och jag måste verkligen vara i form då.

Men nu längtar jag mest efter sängen. Och frukost med mamma och pappa imorgon.

Weekend on speed

Ja lediga helger måste gå på speed så fort som dom tar slut...

Jag har ont i huvudet och det gör mig illamående. KattenFrånHelvetet jävlades hela natten. Tur att Samuel sover djupt och inte blir störd av det.
Jobbigt bara att knappt ha sovit och att jag ska jobba till halv ett inatt...

Jag tänkte gå ner och träna, men jag orkar inte lyfta någonting med huvudvärk så jag får acceptera att jag inte kan gå iväg. Jag ska ta med mig träningsväskan till jobbet idag så att jag kan träna efter jobbet på onsdag då jag slutar relativt tidigt.
Inatt sover jag i Örebro och på Tisdag i Muppsala.

Samuel har idag blivit av med sin lägenhet så det känns bra. Hurra! Så nu slipper han grubbla och oroa sig.

Igår när Samuel somnat så låg jag och tänkte. På flytt, på flyttstäd, på renovering och sen på tusen saker till. Min hjärna tror att den ska beta av allting just när jag ska koppla av och sova. Jag kan inte lösa någonting när det nästan är natt!

Och så fick jag veta på morgonkvisten att någon hittat kärleken och då blir jag så glad. Jag vill att alla ska hitta den.

Nu ska jag vila huvudet och sen gå hem till Samuel och hämta min bil och åka till affären och köpa någon lunch...eller ja, hoppas att jag får ner någon lunch och sen ska jag gå över till Michaela innan jag ska till jobbet...

Söndag

Det blev en riktigt rolig kväll igår. Tredje gången i mitt liv som jag bowlade och jag är nöjd med min insats =) Jag blir ju lika glad när någon annan får en strike som när jag själv får en =) Samuel var sämst ha ha.

Jag erkänner att jag var bra seg när jag vaknade...inte kul, men nu mår jag bra igen.

Jag tycker så mycket om lediga helger...synd bara att dom ska gå så himla fort...

-5

Jag har egentligen inte gjort så mycket för det, men jag har gått ner 5 kilo. Det känns bra. Jag slutade ju med socker för...vad kan det vara nu? 2½ månad sen? Och jag har dragit ner rejält på kolhydrater och så har jag börjat att träna.
Det syns i ansiktet, på bröstkorgen och axlarna. Och magen. Där det finns mycket, dvs röven och låren är det svårt att se om det hänt någonting.
Jag hoppas att jag kan gå ner 5 kilo till, men det får jag se om jag lyckas med.
Det känns iallafall bra och jag är nöjd.
Nu sitter jag med en burk full av kolhydrater ( en öl ) och väntar på att börja laga maten. Idag fick vi våran första hyresavi och det tycker jag att vi ska fira ha ha :) Det verkar också som att det går vägen med Samuels lägenhet också. Toppen!
Även fast snön ligger decimetertjock så har jag vårkänslor i min kropp. Jag tycker om att dom finns inuti mig.
Nästa vecka ska det bli fint väder och då kommer nog våren på riktigt.
Jag hoppas att ni alla får en skön ledig helg ( om ni nu är lediga) och njut av varenda sekund, det ska jag göra.

Mindre snö i Stockholm

Det var inte lätt att åka bil inatt till jobbet vill jag lova...Fy sjutton! Det var alldeles spårigt och fullt med drivor.
Men i Stockholm där jag är nu är det just nu snöfritt! Vi får se hur länge det är så.
Snart kommer Hulda hit och strax innan hon åker kommer Emma hit. Jag och Emma ska ut på stan och provköra resväskor och äta lunch!
Jag åker hemåt 14:25 och tar ledig helg :)
Ikväll får vi förhoppningsvis fira att Samuel får sin lägenhet såld. Jag håller tummarna!
Imorgon ska mina vandringskängor ut och gå med mig =) Och på kvällen blir det bowling med lite öl till det. Underbart!

Snart är det helg!

En liten Rocco igår i Örebro



Mamma, morfar och mormor



Idag från tåget



Ytterligare en från tåget idag



Och en till


Örebro i mitt hjärta

Det var skönt att komma hem idag.
Mamma och jag hade ovetandes köpt tulpaner till varandra ha ha :)
Mina står nu hemma hos Samuel för det är där jag är nu. Så fina så.
Jag tog bilder idag, men jag visar som när jag kan lägga in dom på min dator.
Jag och mamma åt god lunch och så åt vi fruktsallad till efterrätt. Jag är fortfarande mätt!
Vi pratade om allt möjligt och sen kom mormor och morfar och drack kaffe.
Jättemysigt.
Tack för idag <3
Jag blev jätte trött när jag kom hem. Jag kämpar mot mina tunga ögonlock. Jag funderar på en snabb powernap medan Samuel tränar...hm...kanske ska vila lite bara? :)

Fit for fight

När klockan ringde 08:55 ville jag inte gå upp. Jag var så trött...Att sova borta två nätter i helgen och jobba långa dagar och igår gå upp 03:30 det tär på mig...
Meeen....
Jag åkte ner och tränade. Benmaskinerna som jag kör var upptagna HELA tiden av fyra killar så jag fick köra överdelen idag. Vadmaskinen var ledig så jag tränade vaderna också.
Men sen gick jag i 30 minuter på löpbandet och blandade hastighet och lutning på bandet så det blev ett bra pass iallafall nere på gymmet.
Men fy vad jag tycker det är tråkigt att träna...

Nu ska jag hoppa in i duschen. Förresten, VARFÖR säger man hoppa in i duschen? Det gör man ju inte. Man går ju in och ställer sig där?
Sen ska jag se vad jag ska ha på mig och sen ska jag åka hem till mamma. Pappa jobbar såklart inte hemifrån idag när jag kommer =( Men han var tvungen att åka iväg. Så tråkigt...
Men mormor och morfar kikar förbi också.

Ikväll ska jag och Samuel spela TVspel. Ett gammalt James Bond spel, Goldeneye haha så jäkla kul ska det bli. Jag brukade spela det hemma hos en gammal klasskamrat på högstadiet =)

Hoppas ni får en bra dag!

Blå himmel

Ibland blir det bra när det skiter sig på jobbet. Idag var det så. Jag fick träffa Mathilda istället :)
Vi åt våran matlåda halv tio ( tidigt, jag vet men med våra tider var det dags för lunch ) och sen gick vi ut och gick och satt en stund nere vid vattnet i Stockholm och pratade.



När Mathilda var ny på jobbet och övningsåkte med mig så satt vi här nere och åt glass <3




Jag längtar efter min mamma,pappa och syster jättemycket.
När jag flyttade så, ja, det är svårt att ses.
Jag är oftast halvt död efter jobbet och då vill jag bara åka hem och sova.
Men imorgon ska jag hem till mamma.
Jag hoppas att pappa jobbar hemifrån imorgon så att jag får träffa honom också.
Jag vet att syrran jobbar länge och det går inte att göra något åt.
Usch nu blir jag tårögd för att jag längtar "hem" så mycket =(


Jag tror att vårkänslor har spritt sig i min kropp!
Jag känner mig väldigt kär i det mesta just nu.
Jag vill ha dom jag älskar nära mig. Det känns viktigt.


Jag sov en stund på soffan när jag kom hem. Det gick sådär för det är ju för jävla kallt i lägenheten. Inte ens en varm katt hjälpte.

Om en stund ska jag börja laga mat. Samuel ringde nyss och då härjade jag om att han får köpa en diskmaskin till oss för jag blir GALEN på att han ALDRIG sköljer av saker ordentligt innan han ställer ner det i diskhon!
Jag fick skrubba skärbrädan ren från flott alldeles nyss.
Samuel bara skrattar. Jävla typ ;)
Tur att jag älskar honom ändå.

Innan jag ska åka till Örebro imorgon ska jag ner och träna.

Bana 1 är bokad i bowlinghallen till mig, Samuel, Mikkiz och Anders till på Lördag.
Sist vi var där ville jag bara lägga mig ner och dö så det ska bli roligt att få göra om det och göra det rätt den här gången.
Jag ska tejpa mina naglar och så ska jag vinna över dom där andra!!!

Kaffepremiär på Rådhustrappan!




Ja idag blev det kaffepremiär! Vi satt och pratade och drömde oss bort till London.
Jag fick även en present av ett fyllo. Som dessvärre fick ligga kvar på trappan då den var indränkt i sprit:




Citat Mathilda Johansson: - Är det där en humla?



Citat mig: - Nej det är en snus.

Haha underbara knasiga Mathilda <3

Innan vi raggade upp Mathilda så var jag och Emma på Gröna Grodan och åt god lunch. Emma beställde in världens portion med mat:



Jag tänkte att den där tallriken får hon aldrig i sig:



Jag blev imponerad faktiskt :)

Jag beställde en sallad. Jag tycker det är kul att man får göra sin egen sallad där för då får man bara ingredienser som man tycker om och då äter man upp allt:




Jag och Emma gick på stan en stund och köpte lite smågrejer. Så skönt att strosa runt mitt på dagen när det inte är så mycket folk.
Örebro känns fortfarande som hemma för mig.

Tack bästa Emma och Mathilda för idag <3


Om två timmar får jag träffa min fjant och jag längtar hemskt mycket. Eftersom att jag var störd i Lördags så ser jag fram emot att vara mig själv igen ikväll.
Klockan ringer 03:30 så det blir en tidig kväll....gäsp...

Stockholm Centralstation efter kl 22

Spår 17:



Min kollega A ringde mig när jag var på väg till Stockholm och jag beslutade att vänta på henne så vi kunde ta sällskap till hotellet.




Nu ska jag försöka att sova på hotellet i Stockholm. Imorgon ska jag passa på att äta hotellfrukost innan jag åker det sista tåget hemåt.
Jag längtar hem, jättemycket.
Men som sagt, ett tåg kvar...

Bully

Jag är en mästare på att vara dum mot mig själv. Och det är jag för att jag vet exakt vad som gör ont. Vilka mina svaga punkter är.

Kvällen igår blev bara skit för att jag är jag. Jag bara grinade och stackars Samuel hade ordnat med mat och öl. Men vi tog en extra öl när jag hade slutat att grina och jag har berättat för honom idag hur mycket jag uppskattade att han ordnat allt igår.
Jag är så dum mot mig själv ibland så hälften vore nog. När jag börjat racka ner på mig själv kan jag inte sluta.

Idag mår jag skit och ser ut som skit:



Just nu är jag i Linköping:



Jag längtar hem. Jag vill sitta i soffan med Samuel. Hela kvällen försvann igår.
Kollegan jag jobbar med säger inte någonting och det blir jäkligt långtråkigt då...
Jag ska åka härifrån till Stockholm vid åtta. Jag slutar vid halv elva...
Imorgon får jag som tur är bara åka raka spåret hem. Jag ska äta lunch med Emma och prata en massa innan jag åker hem.

Helvete nu bränner det bakom ögonlocken igen.

Igår spelade jag och P-Å Luffarschack på hans iPad. Jag var totalt okoncentrerad och sämst:







Jag saknar dig Samuel <3

Jobb Lördag

Ååå vad jag längtar HEM!
Igår fick jag evakuera mitt tåg till ett annat pga att jag inte hade några fungerande toaletter. En fick jag igång. Som tur är skedde allting smidigt och vi hjälptes åt vi som jobbade. S som är ny tyckte att det var skönt att jag var med och styrde upp saker och ting och K och jag tycker likadant om hur saker ska skötas så vi var överens om vad som skulle göras.
Struligt men det gick riktigt bra!
Jag låg och snurrade en stund i sängen innan jag lyckades komma till ro igår. Jag tänkte på några saker. Sen sa jag åt mig själv att sluta tänka och då somnade jag.
Den där Borgenvik kan tydligen vara uppe längre än till tio halv elva på Fredagar om man mutar honom med öl så han kan fetglömma att han ska lägga sig den tiden nästa Fredag eftersom han kunde sitta uppe till ett inatt. Hör du det Samuel, det ska jag komma ihåg!
Tre tåg kvar innan jag får åka hem. Servering på två och sen kolla biljetter på det sista.
Jag är trött efter gårdagen så jag undrar hur jag ska känna mig imorgon egentligen...Jobbarhelger är ingen favorit, speciellt inte när man sove borta två av tre nätter.
Dags att knalla ner till taxin och åka ut till Norra bantorget och ställa iordning tåget och kiosken.

Rastlös innan jobbet

Så jag gör en lista. Det var ju längesen och man behöver inte läsa den ;)

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Ja och det är det bästa som finns
3. Är du uttråkad? Sällan
4. Är du ledsen? Nej..
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej jag har mens haha
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Nej jag är nog mer en tönt faktiskt
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja och det är jag så glad över <3


1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag =)
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja många gånger
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det? Ja någon gång när jag gick i skolan
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja varje dag nästan =)
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ja ett par stycken men det visste jag inte när det var aktuellt
7. Är du kär? Ja jättekär
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja =)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Jag vill inte välja

4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Hm..vad är en romantisk hemmakväll?
8. Pengar eller lycka? Lycka helt klart
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil.

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Det skulle jag ALDRIG få för mig att göra
5. Ljugit för någon du tycker om? Japp
6. Ätit en hel tårta? Nej haha
7. Gjort bort dig offentligt? Ja det har jag gjort många gånger
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja


Vad såg du på tv sist? Halva Lyxfällan
Vems blogg läste du sist? www.diamondsarenotagirlsbestfriend.blogg.se
Vad åt du sist? Två ägg
Vem pratade du med sist? Samuel
Vad sa du? Jag mumlade kör försiktigt,vi ses imorgon kväll, jag älskar dig och puss puss puss.
Vem ringde du sist? Det vet jag inte. Jag ringer så sällan någon
Vem messade du sist? Samuel
Vad läste du sist? Tidning på internet
Vem pussade du sist? Samuel
Vem kramde du sist? Samuel
Vem bjöd du sist på något? Bjuder man sin pojkvän om man betalar mat i affären?
Vad köpte du sist? Ipren


Tsunami

Det är otäckt det som hänt i Japan.
Och att jordbävningen som skedde ute till havs var så kraftig som 8,8 på Richterskalan!
Jag är så glad och tacksam att jag är född i Sverige där ingenting sånt händer.
Jag tycker så synd om alla människor som utsätts för sånt här.

Jag har jobbat med acceptans och gilla läget hela veckan för att stå ut med den här jobbhelgen som kommer. Den är tuff och lång men det blir ju måndag snart igen.

Annars mår jag bra. Jag är ett svettigt mensmonster men jag mår bra.

Idag blir det Göteborg tur och retur och så pass upp till Stockholm för att sova där.

Ha en fin ledig helg ni som har det =) Och ni som jobbar, ha en bra jobbhelg!

Regn och mera regn

Det är BRA. Regna på så att vintern försvinner och våren kan träda fram :)

Jag har varit ett par timmar hemma hos Michaela. Vi har inte setts på drygt tre veckor vilket är så skämmigt så det får aldrig hända igen.
Men som Michaela sa så har vi blivit så pass bra vänner så att det är okej att inte ses också. Ibland så händer det saker runtomkring som gör att det blir ett glapp men så får det inte bli igen :)
Jag frågade om lov ifall jag fick lägga upp en av bilderna som jag tog på Oliver och det fick jag:



Stora killen fyller snart 1 år!

Jag och Michaela bubblade som vanligt på om allt och ingenting. Det är aldrig tyst när vi ses haha.


Jag åt en fruktsallad förut. Jag blev så sugen på det. Jag tycker verkligen om frukt. Och grädde ;)




Ikväll ska jag och Samuel låtsas att vi är i Grekland. Vi ska äta Gyros :)




Puss!

Babyface

Jag måste ha ett sk babyface för idag fick jag visa leg på Hemköp för att köpa Ipren!
Först förstod jag inte vad hon ville att jag skulle visa leg för? Var det för grädden, frukten eller tampongerna?!
Lite kul var det och det är alltid roligt att misstas för en 17 åring när man är inne på sitt 28:e år!
Huua vilken mensvärk jag hade när jag kilade iväg till gymmet! Jag tänkte att det blir säkert bättre när jag tränar och blodcirkulationen kommer igång men det blev det inte.
Jag är iallafall nöjd med dagens pass på gymmet och det känns skönt i kroppen så här efteråt.
Imorse när jag klev ur sängen var jag så yr i bollen så jag höll på att köra huvudet rakt in i garderoben haha.
Lite senare ska jag träffa Michaela och Oliver. Det ska bli roligt.

Back on track




Det gick bra att jobba idag.
Jag valde för säkerhets skull att inte äta någonting på tåget innan jag kom fram till Stockholm, men ingenting alls har kommit bakvägen idag ;)

Gladast blev jag på Örebro Central när jag hör någon ropa mitt namn och så kommer lilla Emma gående <3 Jag blev så glad över att se henne. På måndag ska vi träffas och fika. Bästa Emma :)

Jag stannade till i Samuels lägenhet efter jobbet och micrade fisken från igår. Jag har ju ingen micro och sen bäddade jag ner mig i hans del av sängen och somnade en stund. Mysigt :)

Jag hade tänkt att promenera idag, men det blåser och regnar.
Och så hade jag tänkt att rensa bland mina grejer, men så har jag mens huvudvärk fast jag inte fått mens än så det har inte blivit av, men Samuel har lovat mig att hjälpa mig framöver. Det är lättare för mig att vi är två för då kommer Samuel få mig att slänga mer. Teamwork.

Imorgon ska jag ner till gymmet när jag har vaknat. Det ska bli skönt.

Jag ser inte fram emot att jobba i helgen... Jag börjar kl ett på Fredag och slutar kl sju på Lördag kväll...då hinner jag hem och kolla på Melodifestivalen och sen är det dags att sova...På söndag börjar jag kl elva och slutar kl halv elva på Måndag... USCH!!!

Jag tror att dom blivande sambosarna har valt en färg till väggarna i vardagsrummet och så står det mellan två andra till sovrummet. Hallen vet vi inte än vad vi ska göra med och köket tror jag bara vi målar vitt. Hallen och köket kommer att få nytt golv. Vi ska måla taket i sovrummet i samma färg som ena väggen. Galet, men vi fåååår för vi äger lägenheten haha. Det lilla rummet vet jag inte om vi kommer att göra iordning nu...Det behövs inte riktigt än ;)
Och så ska vi lägga trall på balkongen så det blir riktigt mysigt där ute.
Åååå vad jag längtar.

Nähäe en Treo till kanske....och lite barnmatspurè...och lite kattmassage:



Sockerfritt

Ja jag vet att jag fått dille på det här med sockerfritt, men jag är jäkligt envis!
Idag googlade jag på sockerfri efterrätt och hittade ett recept på någonting som kommer att bli mitt godis :)

Smält 25 g smör
Häll i 1 dl grädde och 1 dl kokos och ta bort kastrullen från plattan.
Smält 100 g mörk choklad ( minst 70% ) i micron.
Rör ner den smälta chokladen i smöret och grädden.
Om ni vill kan ni tillsätta 1 tsk vaniljpulver ( sockerfri ) men det gjorde inte jag.
Häll ut smeten i en form eller på ett bakplåtspapper och dela upp i bitar och ställ in det i kylen för att stelna.

Supergott och i och med att det är mörk choklad orkar man endast ta en bit. Perfekt!

Ni som gillar socker kan ju ta vanlig Marabou mjölkchoklad om ni vill :)


Nu har jag tittat på färgprover och färgkartor och googlat på golv. Samuel var hem en sväng innan han åkte till gymmet så jag kunde stjäla en puss på våran dag :) Men han kommer ju hem snart igen.

Jag åt kyckling till lunch och min mage slog bakut kan jag säga =/ Jag hoppas att fisken och äggsåsen går bättre.

Jag skulle suttit jour imorgon 10-18 men jag fick en tur istället. 05:32-11:48 ;) Perfekt!
Imorgon efter jobbet ska jag ta en lång promenad och på Torsdag när jag är ledig ska jag till gymmet. Jag törs inte gå dit imorgon och ta i när magen inte är bra ha ha ;)

Solig Tisdag

Frukosten är än sålänge kvar i min mage!



Jag begav mig till Måleribolaget för att hämta några färgprover och färgkartor.




Jag passade på att tvätta min bil i programmet Renast. Mjuka borstar.




Min fina lilla bil blev så ren! Dock borstade biltvätten en backspegel sne och en liten lucka framtill öppnades, men det verkar inte vara någon fara :)




Jag tog med mig mitt presentkort som jag fick utav syrran och gick in på H&M innan jag handlade på ICA. Jag föll direkt för den här snygga vårjackan som hängde alldeles innanför entrèn. Luvan går att stoppa in i kragen och den är figursydd i midjan! Den här jackan kommer att följa med mig till London <3 299 kronor kostade den. Vilket fynd!



( Ja jag är blek och lätt glåmig i ansiktet, men jag har också rensat kroppen den senaste tiden som ni vet... )

1 års dag och grannbråk

Idag firar jag och Samuel ett år :)
Förra året låg jag på hotell i Stockholm och fick ett sms ifrån Samuel där han undrade om vi skulle ändra relationsstatus på Facebook :) Jag kommer aldrig glömma det <3
Vi träffades ju 14 februari och det blev vi med en gång, den känslan var där redan den söndagskvällen, men det var inte förrän 8 mars som det blev vi utåt :)

Tack bästa Samuel för världens bästa år och låt dom kommande åren bli lika bra <3 Jag älskar dig!



Mina grannar borde göra slut.
Imorse väcktes jag av att hon förtvivlat tjatade på honom att gå upp och köra henne någonstans dit hon hade en tid om en halvtimme.
Dom bråkar då alltid!
Varför vill man vara med varandra om man bara bråkar?
Hon verkar vara livrädd för honom, i allafall nattetid och han verkar vara en arrogant jäkel som bestämmer allt!


Morgonens toabesök fick godkänt så imorgon blir det att jobba igen. Skönt att det gick över så fort!
Det gör ont när det jag äter trillar ner i magen, men det går nog snart över det också.
Jag ska avvakta lite här hemma innan jag beger mig till affären, jag har precis ätit lite frukost och vill se så den stannar i magen, men sen ska jag till affären och handla mat.
Kokt torsk med äggsås och potatis blir det till ett års middag ha ha ;)

Kissie dieten!




Ja idag kör jag på Kissie dieten!
Men syftet är inte att bli smal, syftet är att få behålla maten ;)

Igår ringde jag och sjukanmälde mig rätt sent på kvällen. Jag fick prata med en sjuksköterska som rådde mig att äta blåbärspurè och dricka svart te för min mage.
Hon trodde att det är någon bakterie som flyttat in i min mage då jag berättade om kramperna och springet på toan.
Det har aldrig varit aktuellt att spy så vinterkräksjukan är det inte.

Igår låg jag mest under ett täcke i soffan. Jag och Samuel var till affären rätt sent på eftermiddagen och handlade mat som vi gjorde iordning.
Tyvärr resulterade det i skyttetrafik mellan soffan och toan, men så kan det gå.
Jag hade så förbaskat ont i arslet igår så jag ville bara gråta ;)
Men idag har jag ingenting kvar i magen och jag känner mig sådär urholkad som man kan göra när man spytt för många gånger.
Men jag ska inte äta riktig mat förrän magen lugnat ner sig, så jag slipper springet!
Men det var riktigt mysigt med en heldag i soffan igår med pojkvännen så jag är rätt nöjd :)

Annars, förutom magont, så var helgen jättebra. Vi var ute hos Mikkiz och Anders i lördags och åt mat, tittade på Melodifestivalen och spelade spelet som Mikkiz fick när hon fyllde år. Det var roligt :)
Mikkiz ska för övrigt slå sönder sitt glasbord ;)

Just det. Vi var ju till Västerås och köpte ett par vandringskängor till mig! Ett par nya Lundhags som kvinnan jag köpte dom av fick ont av. Hurra för mig som betalade mindre än halva priset för dom!



Jag fick order av Samuel att ringa till mannen vi köpte lägenheten av och höra om inflytt 1 maj så det har jag gjort och vi fick klartecken om det. Det kan vara skönt att få tillträde tidigare så att vi kan lägga golv och måla det som behövs målas.


Nu ska jag smälta min blåbärspurè. Jag åt bara halva miniburken för jag vågade inte äta mer ha ha ;)

Tack

Mathilda för att tåget hem blev ett roligt tåg :) Glöm inte: Vill du ha leg? Ja... Ha ha så himla roligt.

Och tack Rickard för frukostsällskap med mig och Mathilda och tack Emma för promenaden och matlådeträffen.

Ni är så bra!!



Den där fisrumpan Borgenvik längtar jag efter nu. Tur att han kommer hem snart.

London längtan!

Snart är det bara fem veckor kvar till det är dags att besöka London med tjejerna.

Jag önskar att jag hade mer pengar att spendera, eftersom att det finns så bra shopping där, men ibland tillåter inte ekonomin det ;)
Jag får njuta av mina galna kompisar och shoppa lite lagom. Eller är det någon som har ett förslag på hur man tjänar lite snabba cash? Ett lagligt förslag ;)



Förra året när jag var i London var jag så himla nykär! Då hade jag och Samuel träffats i ungefär två månader. Jag hade ingen vidare matlust och jag tänkte på honom ungefär HELA tiden :)
I år är jag ÄNNU mer kär än förra året.

Fem veckor går snabbt. Snart så är vi i London och busar runt på gatorna och dricker gott kaffe från Starbucks och tar en massa dumma kort ha ha :)

Elefant i glashus

Ja jag kände mig så inne på gymmet idag. Glas hade bytts ut mot små snygga tjejer som jag skulle kunna ha sönder.

Det var ingen bra Michaela dag idag, men jag gick till gymmet iallafall. Men jag jämförde mig med andra ungefär 90% av tiden och sen 10% av tiden körde jag skiten ur mig på crosstrainern. Innan det hann jag med rygg, bröst och en massa ben också. Jag körde en kombination utav mina träningspass och det kändes bra.
När jag kom hem körde jag situps på golvet också.

På måndag tror jag att jag ska stanna kvar en stund efter jobbet och träna lite på gymmet där. Se vad det är för maskiner och så. Jag vet att det står en crosstrainer där nere också.
Det kan vara skönt att träna utan en massa andra att jämföra sig med.

Jag blir galen på mig själv när jag jämför men jag kan inte sluta. Det går bara runt runt runt i huvudet och desto mer avskyr jag det som jag ser i spegeln.


Idag börjar jag inte jobba förrän vid 18 tiden.

Leo måste vänjas av med att sova i sängen för det är så äckligt med allt hår och ibland lägger han sig i Samuels ansikte. Jag nyser jätteofta i sängen och det känns så ofräscht.
Första kvällen var katten helt jävla galen utanför. Skrek och krafsade på dörren.
Inatt skrek han bara men krafsade inte. Jag hoppas att han vänjer sig snart för jag hatar att få störd sömn.
Han sov ju inte i sängen i nästan fem år så det går nog att vänja honom av vid det.


Om en stund ska jag göra köttfärsbiffar med bacon och lite chili. Jag hoppas att dom blir goda för jag har aldrig gjort det innan. Jag ska lämna en matlåda till min särbo också. Han tycker inte att det är roligt att laga mat när inte jag är hemma <3


Imorgon åker jag två vändor Stockholm - Uppsala och sen ska jag hänga med bästaste Hulda! Vi ska äta frukost och förhoppningsvis ska vi ta en promenad i fint väder, äta matlåda och sen ska vi jobba på samma tåg hem :) Det ska bli jätteroligt :)


Det är så tråkigt att jobba ensam men imorgon slipper jag det :)


Redan 1 Mars!

Ååå vad underbart att det redan är Mars! Snart är det dags för London, flytt och semester :) Okej, liiite väl överpositiv där kanske ;)

Det var så härligt att möta upp riktiga vänner och sitta länge och luncha och prata. Vi tog en tur på stan och jag köpte hårfärg så nu sitter jag med den i utväxten och väntar på att tiden ska bli inne för att skölja ur den.
Jag stresskletade i färgen i hopp om att hinna följa med Samuel och träna men idag gick håret före...Ytligt jag vet, men jag klarar inte av att se mitt hår med världens utväxt!
Jag hoppas att resultatet inte blir fläckigt nu när jag stressade...

När jag är klar med håret ska jag packa ihop lite tvätt och åka hem till Samuel och köra igång en maskin. Det blir en gemensam tur till affären för att inhandla middag :)


Jag längtar så efter våren. Jag är så trött på varma skor och tjocka jackor och jag längtar efter sol och värme. Och så längtar jag till gatorna sopas rena från grus!

Och så längtar jag till helgen då jag bara ska mysa!

Imorgon jobbar jag med Mathilda på ett tåg och på Fredag jobbar jag med henne igen på ett tåg. Så roligt =)

RSS 2.0