Renovering pågår!

Jag lägger ut lite bilder så att mina kära Örebroare kan följa renoveringen :) Jag kom dock på att jag inte tog något kort på köket haha.

Det här är det lilla rummet. En bit av hallen ser ni också:



Det här är hallen:



Och det här också:



Det här är sovrummet:



Det här är vardagsrummet:



Och det här:



Balkongen:




Det känns väldigt bra att ha fått en extra helg att fixa och dona.
Igår fick jag riktigt flyt med att slita ner struktur tapeten i vardagsrummet så jag ville inte åka hem haha :)
Jag såg idag att golvet i badrummet är helt missfärgat. En stor brun fläck. Det ser ut som bajs. Ingen av oss hade sett det tidigare...Det blir till att lägga en matta där. Fast jag ogillar badrumsmattor eftersom att det är så jäkla opraktiskt när man har katt...kattsand...
Balkongen hoppas jag att vi kan göra riktigt mysig. Trall på golvet och blommor :)

Nu ska jag gå över till Michaela och dricka kaffe. Jobbet väntar ikväll och överliggning i Stockholm...blä.

View



Det är så högt upp så när jag tittade ner över kanten mådde jag illa. Men samtidigt så fint!

Life is good










Rubriktorka

Jag befinner mig på jobbet. Jag har ett vilorum på min kvartstid i Stockholm och jag tog datorn med mig imorse. Jag ska åka hemåt om en stund. Det tar lite drygt fyra timmar att åka hemåt idag för jag ska upp till Muppsala först, sen tillbaka till Stockholm och sen över Äckeltuna och Örebro mot Hallsberg. Jag hoppas att det går bra hemåt. Jag har hört lite skräckhistorier om det här tåget nämligen.

Imorgon är jag ledig och det ska jag fira med en sovmorgon. Halv elva ska vi befinna oss på banken för att lösa lånet för lägenheten och sen är den vår helt och hållet. Det ska bli spännande att höra med säljaren om när vi kan få nycklarna. Om det blir på Fredag eller på Måndag.

Jag var rätt uppåt tidigare idag men nu känner jag mig lite...blue. Det går säkert över alldeles snart igen.

Gräsmattorna börjar bli helt gröna nu, det gör mig iallafall glad.

Påskdagen i Linköping

Nja inte hela men en del iallafall :) Lugnt och skönt på vägen ner hit med en trevlig kollega. Vi käkade middag tillsammans och köpte en glass till efterrätt. Vädret är ju så underbart! Vi satt ute och åt middagen. Det har jag verkligen längtat efter.
Normalt sett så har jag den här turen var sjätte söndag och idag är det ju inte en vanlig söndag så det kanske inte är lika mycket folk idag som en vanlig söndag.

Jag längtar hem så ingen kommer att vara gladare än jag imorgon när jag kommer hem <3 Bara fyra tåg kvar sen får jag åka hem.
Jag hoppas att vädret är fint nästa helg när jag kan njuta av det...det går inte att göra det fullt ut när man jobbar.

Snart så

Herregud den här dagen på jobbet har varit den segaste hittills...Jag har inte slutat än, men jag hoppas innerligt att jag inte får åka ut när jag snart ska få sluta...
Jag har ätit glass, matlåda, läst en tidning, tittat på TV och surfat...

Mamma ska koka korv och så tar vi en påsköl till det när jag kommer dit.

Samuel sitter ute och fiskar och jag önskar så att jag satt bredvid honom. Jag längtar hem. Det händer saker hela tiden som gör att banden mellan oss blir starkare och starkare och då känner jag mig halv utan honom...

Jag har en tuff dag imorgon och en tuff dag på Måndag på jobbet. Jag ska försöka att bara ta det lugnt och hoppas på att allting flyter på bra...När man jobbar riktiga långa pass är det skönt om det bara flyter på...Imorgon jobbar jag mellan 11:24 och 22:50 och ska sova i Stockholm. Det passet är helt okej för det är rätt kul sträcka att åka och så. På Måndag jobbar jag mellan 07:40 och 17:26 och det passet blir nog tuffast...Meeeen då får jag ju iallafall åka hem sen :) Hemmakär, ja!

Jag tycker om det fina vädret. Samuel pratade om hur gröna björkarna blivit ungefär trehundra gånger igår och idag och nu gäller det verkligen att ta vara på våren och allt det som sker i naturen innan allting blommat över. Maj brukar vara en favoritmånad för mig och det tror jag att det blir i år också.

Jag tänker på så mycket saker just nu men jag kan inte riktigt skriva ner det i min anteckningsbok heller...Det känns som att det är för många ord för att jag ska kunna skriva ner dom...och det är väldigt osammanhängande också för den delen...
En del saker kan jag inte prata med andra om och då blir det jäkligt mycket i skallen...
Det känns så tydligt att jag kommit in i en helt ny fas i livet och jag trivs så bra här. Jag har redan gjort en massa saker och jag känner mig så nyfiken på framtiden.
Jag har lite svårt att förstå att jag faktiskt fyller 28 senare i år...28 liksom...jättegammalt...fast jag känner mig inte gammal. Jag känner mig rätt med ändå haha :)

En timme och fem minuter kvar innan jag får sätta mig i min lilla bil och åka härifrån. För en stund.


Samuel jag älskar dig <3

Jour

Idag var det tungt att åka till jobbet vid ett...jag ville inte åka alls..jag ville vara hemma och vädret var så fint och allt...suck...
Jag har bestämt mig för att sova hos mamma inatt. Pappa är i Dalarna och det känns bra att spara pengar genom att slippa åka 18 mil..bensinen kostar snart 15 kronor litern...det är horribelt.

Igår var vi hemma hos Michaela och Johan. Det var kul. Johan var underhållande igår haha.


Vem vet, vi kanske får nycklarna till våran lägenhet redan på Fredag i och med att 1 maj är på söndag. Det vore riktigt kul att få dom eftersom att jag är ledig då :) På Onsdag ska vi till banken med mäklaren och säljaren. Det ska bli så himla kul!
Samuel har ju lovat mig att flytten kommer att ske smidigt så att jag inte behöver stressa...
Köket är det rummet som kommer att bli färdigt först som det verkar nu och då kan vi ju flytta alla mina köksgrejer så fort det är färdigt och...äh det ordnar sig. Vi var ute och gick en kort promenad förut och tittade på huset :) Det känns overkligt att vi ska bo där snart, men så kul känns det. Jag fick liiiite ont i magen när jag såg hur högt det är, men jag ska vänja mig vid det haha.
På Onsdag är jag ledig och då ska jag rensa ur porslin och sånt som vi inte ska ha. Jag har ju huuuur mycket som helst av sånt...och glas...
Det kommer att bli skitbra när det blir färdigt. Det är nu en Kenovinst skulle sitta fint haha.

Jag är redan uttråkad och jag ska sitta jour flera timmar till...jag kanske ska ta en promenad bort till Ica..

Lady Gaga

Jag är fasen förtjust i Lady Gaga. Jag tycker att hon är grym! Bara så att ni vet ;)

Jag var iväg och köpte ett par vår/sommarskor att ha på jobbet idag. Dom vi får genom jobbet är riktiga kärring skor och såna vill jag inte ha. Usch!

Jag trotsade det fina vädret och satte på en av mina favorit filmer, som jag alltid blir så glad av: Moulin Rouge.



Jag sov ända till nio idag men som vanligt så känner jag mig aldrig riktigt utvilad när jag vaknar. Jag kan sova hur mycket som helst och när som helst men jag blir aldrig utvilad...



Katten utan huvud hade jag i knät förut.




Nu har mamma insjuknat i magsjukan också. Syrran, mormor och morfar har haft den och spytt och skitit halvt ihjäl sig. Usch. Jag trodde att den inte härjade så här på våren. Jag fick ju en light variant och frätte sönder arslet istället när det nu var.

Snart kommer Samuel hem. Vi ska ut och fiska lite senare. Det ser jag fram emot. Skönt att få sitta ute i naturen nu när vädret är så fint också.
Jag återkommer med bilder om jag får en fisk haha ;)

Jag skriver lite till...





Den här bilden tog jag med min mobiltelefon för ett tag sen. Den blev rätt fin. Och den tvådelade älgen längre bort syns ju inte ;)

Jag fick ett samtal från stället där jag sökt Psykologikursen. Jag kommer att få svar efter Valborg om jag får gå den. I och med att dom köper in kursen så är det inte säkert, men jag hoppas. Om jag inte får, så kan jag söka någon av kurserna som dom har istället...dom är inte lika roliga, men jag kanske kan läsa någon B kurs som jag redan läst A kursen i och få ett bra betyg...

Jag kommer att få fullt upp på tåget hemåt. Det är redan i sig ett mardrömståg pga många pendlare och så har vi påsklov på det...Men jag får tänka att för varje minut så är jag ett steg närmre att få komma hem :)

Imorgon ska jag gå ut och gå. Försöka att springa också emellanåt. Jag vill ut i skogen så det får bli en vända i elljusspåret. När Samuel har slutat kl 15 ( om han inte behöver jobba över ) så ska jag följa med honom ut och fiska. Det ser jag fram emot.

Just det, jag fick alla rätt på provet igår så jag får jobba kvar ett tag till.

En vanlig Onsdag

Jag har kvartstid i sex timmar så jag sitter på hotellrummet. Med kvartstid menas att jag endast har betalt en kvart i timmen...

Jag är lite trött idag så jag kommer nog att försöka att sova en stund. Jag har fullt upp hela dagarna, vilket är jätteroligt ;) Jag är glad i magen och lycklig i hjärtat.

Imorgon och på Fredag är jag ledig. Sen börjar en inte alls rolig jobbhelg: På Lördag sitter jag jour mellan 14 och 21. Jag hoppas att jag får en tur istället... På Söndag börjar jag klockan 11 och slutar 22:50 i Stockholm...På måndag börjar jag 07:40 och slutar 17:30... Det känns inte roligt alls, men jag hoppas att helgen går fort...

Det finns en del saker som jag vill skriva om men jag avstår...jag tar det en annan dag...

Nu ska jag sova... <3

Tillbaka från London!

Jag borde egentligen sova en stund nu eftersom att jag varit vaken sen två inatt pga tåg och flyg. Samuel fick "lov" att åka ut och fiska en stund medan jag sover...Han kommer nog hem snart, han vill nog mysa lika mycket som jag.

Jag har haft SÅ roligt! Jag har skrattat ungefär hela tiden för allting blir så tokigt hela tiden med tjejerna. Ingen hör vad dom andra säger och sånt.
Vi har shoppat, fikat, druckit rosèvin och turistat.
Jag bjuder på några bilder här på bloggen:

Emma och Mathilda på flyget till London:



Vårat skabbiga hotellrum...usch:





Det var så kallt på natten i rummet så vi var tvungna att köpa pyjamasar:









Jag utanför mitt hus:




Jag är så vansinnigt trött så jag orkar inte lägga upp mer bilder eller skriva mer idag...




Hello London!

Strax ska jag ta mig ner till tåget för att åka till Örebro och därifrån vidare till Skavsta och sen till London =)

Det ska bli SÅ kul! Jag lovar att ta en massa bilder och lägga upp här i bloggen.

Ta hand om er så hörs vi på Söndag =)


Puss!

Det blir Göteborg

Jag hann sitta jour i 33 minuter innan dom ringde och sa att jag får åka ut och jobba. Jag ska ner till Göteborg och vända idag. Jag får 1½ timmes övertid och fullt betalt hela dagen, dvs mellan 5 och 14:50. Det hade varit skönt att sluta klockan ett också, men det här känns ändå helt okej för imorgon börjar min ledighet och på Torsdag åker jag till London.
Lagom mör kommer jag att vara när jag kör hem i eftemiddag eftersom att jag gått upp halv fyra...

Rundtur till fots

Jag har ingen aning om hur den här lilla staden ser ut så idag tog jag en promenad där jag aldrig gått tidigare:














Solig Söndag

Idag väntar ett 12 timmars arbetspass. Jag sov så gott inatt. Jag vaknade bara en gång =)

Jag hoppas att det går bra idag på jobbet och att dagen går fort.

Ha en fin dag alla <3

Solen

Alla blir glada av solen. Det märks på dom som jag möter.
Det är bara synd att det ska blåsa så förbaskat!

Flashbacks...

När Samuel är ute och fiskar behöver jag aldrig vara rädd att han inte ska komma tillbaka. Han kommer tillbaka.

Tänk att jag suttit och väntat så mycket. Att jag haft sån ångest och väntat i evighet innan. Väntat förgäves.

Att jag varit så rädd och så ensam som jag varit. Att jag haft såna runt mig som tryckt ner mig så mycket. Att jag inte förstod det. Jag fick höra att alla kommer att lämna mig. Jag kommer bli helt ensam. Jag kommer aldrig att få en bra relation för jag är inte värd det.
Idag blir jag arg när jag tänker tillbaka.
Jag förstod det inte då. Hur illa jag blev behandlad. Jag har fått stryk fysiskt och psykiskt men jag förtjänade ju det. Sån svartsjuka och sånt kontrollbehov och det spelade ingen roll vad jag gjorde eller vad jag sa för allting var bara fel hela tiden.
Tillslut slutade jag svara i telefonen. Jag kunde inte förstå att det skulle leda till förföljning och telefonterror i år efteråt. Hemlig adress till och med.

Jag umgås inte med Hanna längre pga orsaker som jag inte behöver ta upp här, men jag umgås med Emma. Emma är en av mina bästa vänner. Tack vare att jag fick jobb på SJ så kunde jag mer och mer förstå vad som var fel och välja att gå åt rätt håll. Jag vill tacka Hanna och Emma för att dom öppnade upp den här rätta vägen för mig. Jag kunde förstå att jag faktiskt hade ett värde. Jag hade troligtvis råkat mer illa ut och inte kunnat sitta här idag och vara superlycklig om jag inte hittat en väg bort.



Jag är aldrig rädd längre. Jag är absolut inte rädd för Samuel. Han är den snällaste människan som jag någonsin träffat.
Imorse vaknade vi tidigt och vi låg och slogs, på låtsas, och skrattade och pussades ett bra tag i sängen innan vi gick upp.
Sånt gör mig lycklig. Att få se en nyvaken Samuel med håret på ända och krama om honom och älska honom så mycket när han är sängvarm det är heeeelt underbart.
Samuel är min stora trygghet och honom kan jag verkligen hålla i när det blåser.

Mina vänner är också min trygghet och dom kan jag också hålla mig fast på marken när det blåser.
Emma och Mathilda är dom som känner mig allra bäst. Emma har sett mig på botten och hon ser mig nu uppe på mina rosa moln. Jag är dig evigt tacksam Emma för allt.
Det här är vi när vi är i vårt esse. Jag ska ta en massa bilder på oss i London för jag vet att det kommer att bli en massa tok där. Ha ha jag blir så lycklig i magen när jag tänker på att vi snart åker =)




Nu ska jag inte vara blue för Samuel kommer strax hem.

Vogue



Förr köpte jag modemagasin väldigt ofta. Jag har kvar en del och en del har jag gett bort.
Igår köpte jag amerikanska Vogue och den satt jag och bläddrade i när kontaktledningen bröts av igår igen uppe i Stockholm. Jag tänker inte skriva hela ramsan om det. Jag fick åka taxi till Hallsberg och den taxichauffören körde som en jävla idiot, emellanåt var han uppe i 170 km/h.



Idag fick jag börja senare och sluta tidigare pga strulet igår. Det tackar jag för.

När det blåser ute så får jag väldigt lätt huvudvärk. Det är irriterande och speciellt eftersom att det blåser mer än normalt ute just nu.

Jag har varit till affären och handlat mat. Samuel är ute och prövar fiskelyckan. Han beställde fiskpinnar idag. Dom kommer inte göras på fisk han drar upp haha. Jag är bortskämd med en mamma som alltid gjorde egna fiskpinnar när jag växte upp så jag tycker att det är konstigt att köpa ICAs. Men dom är goda dom också.
Fiskpinnar på en Lördag. Allt för Samuel haha.

Undrar om jag ska lyxa till det med en powernap? Då kanske huvudvärken ger med sig...? Eller så kan jag ta en powernap ändå eftersom att jag är vuxen och bestämmer över mig själv och inte behöver en massa ursäkter?

Tusen tankar och en natt

Igår var det nästan mission impossible att somna.
Jag ville inte att Samuel skulle somna för jag ville ha sällskap.

Jag låg och tänkte på allt igår kväll. Absolut ingenting som är jobbigt, utan det var mer funderingar, förhoppningar och längtan. Jag tänkte sluta tänka nu, men det fungerade inte så bra.

När Samuel gick till jobbet imorse så ville jag att han skulle stanna kvar hos mig i sängen. Jag kunde inte somna om så jag gick upp tio över sju och satte på kaffe.
Ikväll slutar jag att jobba tjugo över åtta och det innebär att jag inte är hemma förrän tjugo över nio... =/ Men som tur är så slutar jag kvart i tre på lördag och får en sen eftermiddag och kväll hemma med Samuel.
På söndag jobbar jag åtta till åtta ungefär och sover i Stockholm.


Idag har jag kvartstid när jag kommer till Stockholm. Jag hoppas att jag har ett hotellrum för då ska jag gå dit och vara ifred lite. Jag tycker att det är skönt ibland. Jag vet att hemresan kommer att bli lång och jobbig så då kan det vara skönt att vara ifred ett tag.

Jag ser fram emot att åka till London med tjejerna. Det ska bli så roligt att bara vara vi tre.

Fy jag är trött av allt tänkande.

Baikal

Så heter hårfärgen som jag färgade håret med idag. Jag har haft den förut, men den försvann från affärerna men nu hittade jag den här hemma på Kicks. Den kommer säkert försvinna med min tur, för jag gillar den verkligen. Den här färgen är mer askblond. Min mobilkamera gör inte färgen rättvisa:



Usch så mitt ansikte ser ut på bilden, men skit samma.
Håret behövdes bara klippas fem centimeter! Jag blev super förvånad! Det är fortfarande två längder. Frisören berömde mitt hår för mina fina lockar. Såna lockar som tjejer kämpar att få har jag naturligt.
Jag plattade håret litegrann efter färgningen för det hade frisören gjort, men det tar sån tid med den gamla plattången som jag har så jag får införskaffa mig en ny tror jag. Ibland kan det vara roligt med platt hår fast jag tycker om mina lockar mest tror jag.

Jag gick över till Michaela en stund och drack kaffe. Alltid lika kul att umgås med henne.

Snart blir det mat och jag känner mig så kär i min pojkvän idag så jag vill helst äta honom till middag <3

Haircut

Idag ska jag klippa mig. Det har jag inte gjort på länge...därför är jag livrädd att håret kapas vid öronen på mig typ.
Jag har två längder på håret just nu och jag funderar på att korta av det så det är jämnlångt. Det kanske blir fem centimeter nedanför nyckelbenen. Eller kortare...
Mitt underhår är i superbra skick, men mitt överhår ( det kortaste ) är torrt och sprött. Så har mitt hår alltid varit.
Jag vill ju ha riktigt långt hår, men ett fräscht sådant. Jag får spara ut det igen...
Så vi får se hur jag ser ut när jag går därifrån.

Det har försvunnit choklad från mitt bord i vardagsrummet. Jag letade överallt efter det igår. Mörk choklad med apelsinssmak. Samuel säger att jag ätit upp det, men jag klämde inte i mig en hel karta i Lördags för det är omöjligt när det gäller mörk choklad.
Jag har mens och var så sugen på det igår...

Idag är det en vecka till jag och tjejerna sticker till London. Det ska bli SÅ roligt =)

Blodrött

Jag ska börja med att lägga ut tre stycken bilder från fisketuren igår. Det spöregnade i princip hela tiden, men jag har en pojkvän som har i princip allting man behöver så vi satt fint under ett parasoll ;) Jag avskyr verkligen regn och går helst inte ut, men det är något visst med den där pojkvännen och jag gör saker som jag aldrig trodde jag skulle göra...



Mitt hjärta slår några extra slag varje gång jag ser honom:





Igår kväll när jag inte kunde somna låg jag och tänkte på hur man knyter fast sänket och kroken ha ha. Liiite svårt med mina långa naglar, men det gick. Samuel är världens bästa lärare också.
Jag har haft en superhärlig helg och jag har njutit av varenda sekund.

Jag åkte till Fia efter jobbet och fixade mina naglar. Jag är trött på fransk manikyr så idag gjorde Fia genomskinlig akryl och så målade hon dom. Nu kan jag måla och skifta färg beroende på humör. Kul :)



Jag är trött...jag gick upp fem över fyra för att åka till jobbet, men det är nog lika bra att hålla sig vaken nu till jag ska gå och lägga mig. Jag kan nog lura med mig Samuel att sova klockan nio ikväll haha ;)

Lördag

Vi var till Örebro idag. Jag lagade lunch åt oss och pappa och sen var jag och Samuel på bio. Jag halvsov mig genom Åsa-Nisse ;)
Sen när vi skulle gå till bilen så köpte vi en glass. Daim päron :) Det var SÅ konstigt att äta sött :) Haha men jag har ju sagt att i sommar får jag äta glass och idag var det varmt ;)
SUPERmysig dag idag <3

Sa jag att jag älskar den här? :


RSS 2.0