Blondie




Jag är nöjd. Jag ville få bort det guldiga i håret utan att bli vithårig och det blev jättebra.
Nu kan jag åtminstone vara snygg i håret på semestern.
Frisören jag fick idag var jättebra och otroligt kul. Jag skrattade mycket. Det gillar jag! Salong Lyx här hemma.

Värme igen

Vad härligt det är att återigen svettas i den svarta kostymen på jobbet!

Jag är tråkigare än vanligt och det beror på tröttheten som jag släpar runt på. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna vilket är riktigt frustrerande! Jag kan sova hela dagarna om jag fick.

Imorgon är jag ledig och jag kom på idag att jag vill besöka frisören så jag ringde dit och kollade om dom av någon slump hade en ledig tid imorgon och det hade dom. Jag ska toppa håret och slinga eller färga det. Vi får se vad frisören tycker imorgon. Jag vill ändra nyans på håret och jag vill inte mixtra med det hemma.
Det hade såklart varit skönt att åka och bada eller någonting imorgon, men fåfängan går före.

Nu är det inte många dagar kvar att jobba innan det är dags att gå på semester. Som jag längtar.

Skogen

Jag hittade inte en enda sommarkantarell på dom fyra ställen jag var på. Lite tråkigt men jag vet ju att i höst kommer jag garanterat att hitta dom :)
Jag hade med mig kameran och tog lite bilder:












Midsommar








































Det var ett härligt dygn som jag fick med min familj. Det var skönt att Samuel var med och träffade allihopa och att jag fick visa honom platser där jag tillbringat mycket tid när jag växte upp.

Snart midsommarafton

Imorgon jobbar jag endast mellan 7 och 11:50. Jag åker upp till Stockholm och sen liftar jag med ett tåg hemåt. Jag hoppas att det tåget är i tid bara...
På vägen hem plockar jag upp min syster och sen åker vi hem till mig och Samuel, tittar lite på lägenheten lite snabbt och sen sätter vi oss alla tre i bilen och börjar färden mot Älvdalen.
Det ska bli så roligt att åka upp dit, även om det bara blir väldigt kort den här gången.
Jag får presentera min dröm för min familj. Min Samuel <3

Samuel är ute och fiskar och jag sitter och gäspar i soffan. Jag blir knäpp av för många tidiga mornar i rad, så imorgon är det ju skönt med sovmorgon till klockan halv sex...

Jag vill önska er en glad midsommar och jag hoppas att ni får en bra sådan.

Ups & Downs

I Måndags satt jag hemma och var ledsen på min lediga dag.
Jag känner mig hemma i våran lägenhet men inte i stan. Jag kände mig ensam här i Måndags. Jag vet aldrig vad jag ska göra här när jag är ledig.
Idag lämnade jag in min cykel och kan ta mig fram på ett annat sätt sen.
Jag hade allt, har allt, i Örebro och lämnade allt det. Ibland är det svårt.
Min sambo är en förstående genomsnäll person som tog med mig på en biltur i Måndags när han jobbat klart och visade mig några saker. Världens bästa Samuel <3

Idag kändes det lättare inom mig när jag var nere på stan och lämnade in cykeln ( vilken jag får tillbaka redan imorgon ) och hämtade min nya kamera.
Jag var in lite snabbt i en liten butik där det finns alla möjliga saker och när jag gick önskade tanten som jobbar där, mig en glad midsommar.
I kön på Hemköp för att hämta kameran började en gubbe småprata med mig och jag lät honom gå före mig för han skulle bara ha ett frimärke. Han önskade mig en glad och trevlig midsommar!
Deras vänlighet gjorde mig så glad idag så jag ville krama om dom och tacka dom för att det kändes bättre inom mig helt plötsligt.

Jag ska lägga mig och sova en stund. Jag gick upp strax efter tre inatt för att åka och jobba och jag har inte sovit på min rast idag.

Ny kamera på väg!

Min digitalkamera har jag haft sen 2008 och den har varit bra men som ni vet så går det framåt i utveckligen väldigt fort när det gäller teknikprylar och jag har känt ett tag att jag vill ha en ny lite bättre kamera.
Jag vill inte ha en systemkamera för dom är stora och vill jag ta riktigt bra bilder får jag säkert låna Samuels till det. Så jag klickade hem den här alldeles nyss:



Den har fler megapixlar än min gamla men framför allt mer zoom. Och jag kan filma lite med den också.
Den var inte alltför dyr heller vilket jag tycker var det allra bästa.
Jag tycker även att den ser lite tuff ut :)

Det finns lite som jag kommer att vilja ta bilder på och då känns det bra med lite bättre kamera!
Jag börjar med att ta med den till Dalarna till Midsommar och tar kort på min fina familj :)
Jag valde någon Expressleverans så den kommer att komma redan imorgon eller övermorgon. Super :)

Post på vift

Jag vet att det kan dröja en extra dag innan posten kommer när man adressändrat men det finns räkningar som varken kommit till mig, till Samuel eller till oss. Vi har bra koll på våra räkningar som tur är men jag gillar inte att dom inte kommer...
Jag har sökt på mig själv på hitta.se och adressen som kommer upp där stämmer med den jag bor på så jag har inte hamnat fel som jag gjort förut när jag flyttat.

Nu kom regnet. Såklart. Jag är ju ledig!
Jag sov ända till 10.56 idag. Jag hade tre nätter bakom mig med nästan ingen sömn alls så jag stängde av ljudet på mobilen och sov.
Jag ska snart ner och tvätta. Så synd att jag inte kan hänga tvätten på tork utomhus idag =/


Jag längtar till på Fredag då vi ska åka till Dalarna!
Dom hade ringt från jobbet men eftersom jag är ledig idag så behöver jag inte svara. Dom får inte ändra min tur på Midsommarafton för då blir jag galen.

Fyra nyanser av grått

Det är så tråkigt utanför fönstret så jag dör lite inombords.
När jag vaknade fick jag rädda mina krukor på balkongen från drunkningsdöden.

Jag har aldrig gillat regn. Jag skulle aldrig få för mig att sätta på mig bra kläder och ta en promenad när det fullkomligt pissar ner. Aldrig!

Tiden går så fort! Det är redan 17 Juni! ( Snart är det höst ) Jag vill inte att tiden ska gå fort, så att sommaren tar slut, men samtidigt så vill jag att tiden ska gå fort...svårt det där!
Höst, kallt regn, hala löv, is på vattenpölar och sen snö. Snö i flera månader. Hur ska det bli på jobbet? Ska det vara samma helvetes ont i magen vinter i år också? Huua.

Idag är jag ledig så jag är inte särskilt förvånad över att det regnar. Samuel kommer hem strax efter två så då kan jag pussas lite med honom. Han ska ut och fiska hela natten så då passar jag på att åka till Örebro och sova där så jag slipper gå upp så hemskt tidigt imorgon för att åka till jobbet.
Imorgon kl fem ska vi på middag hos Samuels pappa och hans fru. Det blir trevligt. Det brukar det bli hos dom.

När Leo ( katten ) hade stört mig färdigt imorse med sitt jäkla beteende lyckades jag att somna om. Jag hade ingen lust att gå upp halv sju. Jag skulle lätt ha kunnat sova fortfarande om jag inte vaknade till och hörde regnet och tänkte på mina krukor och gick upp.

Lakrits puck

Jag älskar att skämma bort min karl. Även fast han är världens retsticka. Jag kan inte sluta. Han gör mig alltid glad, han är jämt positiv och sprallig och han tycker verkligen om mig. Världens bästa karl. Klart han ska ha glass!



Jag köpte även Päronsplit, jordgubb och choklad :) Man ska ha glass i frysen när det är sommar :)

Jag håller på och kokar pasta till min kycklingsallad. Den kommer säkert inte att smaka lika gott som Mathildas gjorde under picnicen men jag blev så sugen på grönsaker och kyckling. Grönsaker är bra!

Jag skulle ta en promenad med Michaela kl 10 men hon sköt upp det så får se om det blir senare.

Noll dag idag. Det innebär ledigt med fullt betalt. Fint!

Det blev okej ändå

Besvikelse har jag känt idag men det löste sig och imorgon har jag fått en ledig dag med fullt betalt.
Jag vet dock inte om tjejerna kan komma pga olika omständigheter, men det är okej och vi tar det en annan dag!

Jag är glad i magen idag <3

Snart får jag åka hemåt. Min jourtid tar slut då. Jag längtar hem till min karl faktiskt. Men han är ute och fiskar men kommer ju hem så småningom.

Annars har det inte hänt någonting alls som jag kan skriva om :)

Migrän

Usch och fy vilken dag =/
Huvudvärken kom redan igår kväll efter att jag av misstag fått en fjärrkontroll i huvudet. Det var svårt att somna och när jag vaknade imorse gjorde huvudet riktigt ont.
Förmiddagen spenderade jag med att ligga i soffan, må illa, spy, ha blixtrar för ögonen, svettas, skaka och frysa om vartannat. Och så värken som gjorde det i princip omöjligt att ligga på huvudet.
Kraftig smärta i högra delen av huvudet, bakom ögat. Klassiskt migränsymptom.
En del som har vanlig huvudvärk säger att dom har migrän och det gör mig förbannad för det är verkligen inte samma sak.

Jag fick bita i det sura äpplet och ringa och sjukskriva mig idag. När jag ringde till sjuksköterskan som man ringer till på mitt jobb så ville hon kolla mig lite och frågade frågor. Just av den anledningen att så många har vanlig huvudvärk och tror att dom har migrän, men hon konstaterade rätt snabbt att jag visste vad jag pratade om.
Jag ska jobba imorgon så det var bara en sur karensdag som rök idag, men så är det ibland. Jag hade inte ens kunnat köra bilen den timmen till jobbet som det tar i det tillståndet jag var i.

Jag lyckades att somna en stund mellan fyra och fem och sen kom Samuel hem med Bragokex och salta pinnar som jag hade önskat.
Jag har bra pli på Samuel emellanåt. Han lyssnar på vad jag säger och idag var han och beställde nya glasögon :) Han tog hem fyra par på prov i helgen och han fastnade direkt för ett par och han var supersnygg i dom. Iofs är han verkligen snygg i allt men roligt att han hittat ett par som han verkligen känner sig fin i :) Och jag tycker att det är viktigt att han ser ordentligt och inte överanstränger sina ögon.
Och idag tränar han inte heller pga sin hosta ( för att jag sa åt honom igår att han inte får förrän han slutat hosta ) så han är ute och fiskar istället.
Jag är rädd om min prins!

Jag mår bättre nu även om jag fortfarande har huvudvärk men det är inte migrän längre utan bara eftersläng av migrän.
Det är otäckt att vara ensam hemma när man har sådär ont i huvudet.

Min lilla terapi katt har inte lämnat min sida idag, som vanligt när jag inte mår bra. Han har legat nära mig i soffan, han har följt mig när jag varit på toa och när jag hämtat vatten och så har han hoppat upp och lagt sig bredvid mig igen när jag varit färdig. Så himla söt. När Samuel kom hem en stund så kände han att det var lugnt och gick ut på balkongen ett tag men nu när Samuel inte är hemma så ligger han här bredvid igen.
Trogen som en hund eller trogen som en katt!




Tänker på Emma som gjort illa foten och på Mathildas mamma som blivit sjuk. Idag är ingen bra Ängla dag.


Tråk söndag?

Det är tråkigt väder ute hittills. Det har regnat och det är ingen vidare värme ute.
Jag har dammsugit och torkat golv och Samuel har diskat.
Jag vet inte vad som händer idag förutom en tur till affären. Jag kan tänka mig att bara ligga i soffan för det är ungefär det som jag känner för...

Jag får ont i magen när jag tänker på hur många fattiga barn det finns, och att det finns så många fattiga barn i Sverige. Som inte ens kan få ett par fotbollsskor...

Och så tänker jag på syrran men henne ordnar det sig för, det vet jag <3

Ingen bra rubrik









Idag har vi nätat in balkongen. Leo har blivit Balkongkungen.

Onsdag

Uppe med tuppen på sin lediga dag! Det blir så ibland när man har någonting att göra tidigt på morgonen :)

Jag åker till Örebro halv elva idag. Jag ska träffa Hulda och fixa med en grej ;)
Jag behöver köpa ett paraply som jag kan ha hemma. Mitt paraply ligger i min väska på jobbet nämligen. Jag hoppas att jag klarar mig till Espresso House där jag och Hulda ska träffas utan att bli dyngsur. H&M brukar ha billiga paraplyer så det blir ett besök där.

Igår satt vi här hemma och såg åskan åka förbi. Den kom aldrig hit. Den behöver göra det för det är så kvavt!

Jag längtar efter semestern. Jag känner att mitt tålamod inte är det bästa längre så det är ett tecken på att jag behöver semester! Det behöver nog de flesta ha snart.

Härligt väder!

Så synd att jag ska vara instängd på ett tåg hela helgen när det ska vara så fint väder. Jag hoppas verkligen att det är fint nästa helg när jag är ledig. Det skulle vara så härligt att få njuta av det fina vädret och inte bara svettas på ett tåg...
Mitt första jobbpass den här helgen känns bara som en lång transportsträcka till jag får komma hem imorgon kväll och pussas med min prins som kommit hem då. Jag längtar enormt mycket efter honom och jag känner mig rastlös i kroppen för att jag inte har träffat honom på länge.
Nästa gång någon ska åka bort så åker vi bort tillsammans och det blir roligt.

Det är roligt att ha någonting att se fram emot.

Igår tittade jag på bästa filmen Zingo och åt Ben&Jerrys glass. Efter det så tittade jag på en dokumentärfilm om Patti Smith. Jag var väldigt trött mot slutet av den så jag kanske bara tittade lite halvhjärtat...

Jag jobbar med Emma ner till Göteborg och tillbaka idag. Knudsen kör :) Det blir bra. Vi ska äta ute och äta glass till efterrätt om vi orkar. Dom får ju gå hem när vi kommer tillbaka men jag får fortsätta till Stockholm och sova där...

SuperTorsdag

Jag ska bara vara som vanligt och går det bra så går det och då blir jag glad <3


Igår kväll var jag på picnic i Stadsparken :) Det var jätteroligt! Det var jag,Emma,Mathilda och Mathildas kompisar Tina och Annie som jag inte träffat förut. Dom var jättehärliga och vi skrattade mycket igår kväll. Polis och civilpolis åkte förbi och vinkade till oss haha :)
Jag hoppas att det inte dröjer länge till det blir picnic igen :)

Jag har precis varit nere med tvätt, bara en maskin som fungerar, och sitter och äter frukost nu. Idag har jag massor att göra så jag får se vad jag hinner med. Jag ska tanka Samuels bil, handla mat, ev handla blommor om det är öppet, plocka iordning här hemma och om tiden tillåter så ska jag se film ikväll :)

Jag saknar Samuel här hemma. Jag önskar att det var idag han kommer hem. Just nu vill jag verkligen kunna krama honom. Men på Lördag kväll när jag jobbat klart är han här hemma <3

Det är typiskt. När jag är ledig är det skit väder. Och i helgen när jag har mardrömspass så ska det vara skitfint och jättevarmt. Det är alltid fult väder när jag har ledig helg!

RSS 2.0